Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Daxom Hermetik Şofben Pazarında İkinciliğe Yükseldi

2004 yılında Türkiye pazarına giren Daxom hermetik şofben, küçük boyutları ve kullanım avantajlarıyla farklı konumda. Daxom hermetik şofben sadece 10 cm'lik derinliğiyle banyo ve mutfaklarda fazla alan kaplamıyor. Şık tasarımlarıyla dikkat çeken şofbenler piyasadaki diğer şofbenlere göre dakikada 1 litre daha fazla su ısıtarak 13 litre kapasiteye

yapi.com.tr
Daxom Hermetik Şofben Pazarında İkinciliğe Yükseldi

2004 yılında Türkiye pazarına giren Daxom hermetik şofben, küçük boyutları ve kullanım avantajlarıyla farklı konumda. Daxom hermetik şofben, sadece 10 cm'lik derinliğiyle banyo ve mutfaklarda fazla alan kaplamıyor. Şık tasarımlarıyla dikkat çeken şofbenler, piyasadaki diğer şofbenlere göre dakikada 1 litre daha fazla su ısıtarak 13 litre kapasiteye ulaşabiliyor. Şofbenler, suyun debisi değişse de suyun sıcaklığını sabit tutma özelliğine sahip.

Türkiye'de gerçekleşen şofben zehirlenmelerinin sayısının çok yüksek olduğuna dikkat çeken Daxom Genel Müdürü Aydın Çetin, Türkiye'de bulunduğu ortamın havasını kullanarak ortamı havasız bırakan bacalı şofbenlerin kullanımının doğalgaz kuruluşları tarafından yasaklandığını ve bulunduğu ortamın havasını kullanmayan hermetik şofbenlerin kullanımına izin verildiğini belirtti.

Kullanıcı hatalarından doğan arızalarda dahi, şofben bakıma gittiğinde Daxom müşterisini mağdur durumda bırakmıyor ve geçici bir şofben veriyor.

Aydın Çetin, elektrik enerjisinin veya LPG tüplerinin halen doğalgaza göre daha pahalı olduğunu söyledi. Sıcak su için dört kişilik bir ailenin ayda 1 LPG tüpü kullanması gerektiğini ve bunun 45 ila 50 Ytl'lik bir maliyeti olduğuna dikkat çeken Çetin, Daxom hermetik şofben kullanan bir ailenin ise 9 ila 10 Ytl'ye sıcak suyunu sağladığını ve yüzde 75'lik tasarruf sağladığını belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/daxom-hermetik-sofben-pazarinda-ikincilige-yukseldi_66008.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!