Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Decofire Düzenlediği Eğitim Semineri ile Bölge Bayilerini Topladı

Decofire, sürekli eğitim programı çerçevesinde bölge bayilerinin satış ve montaj yetkililerini 11 - 12 Nisan 2009 tarihlerinde Şile Dedeman Otel’de misafir etti. 2 günlük program dahilinde hermetik sistemde çalışan doğalgazlı şöminelerin yanısıra katı yakıtlı şömineler, hidrolik ve elektrikli radyatör modellerinin çalışma prensipleri, montaj

yapi.com.tr
Decofire Düzenlediği Eğitim Semineri ile Bölge Bayilerini Topladı

Decofire, sürekli eğitim programı çerçevesinde bölge bayilerinin satış ve montaj yetkililerini 11 - 12 Nisan 2009 tarihlerinde Şile Dedeman Otel’de misafir etti. 2 günlük program dahilinde hermetik sistemde çalışan doğalgazlı şöminelerin yanısıra katı yakıtlı şömineler, hidrolik ve elektrikli radyatör modellerinin çalışma prensipleri, montaj detayları ve satış stratejileri hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Özellikle müstakil yapıların vazgeçilmezlerinden olan şöminelerin çok katlı yapılarda da depolama gerektirmeyen ve temiz bir yakıt olan doğalgazla konforlu bir şekilde kullanmak için tasarlanmış uzaktan kumandalı doğalgazlı şömine koleksiyonunun tanıtımının daha etkin gerçekleştirilmesi yönünde farklı stratejiler masaya yatırıldı.

İgdaş ve diğer gaz dağıtım kuruluşlarınca onay işlemleri tamamlanmış doğalgazlı şöminelerin sahip olduğu hermetik baca sistemiyle mevcut yapıyı renovasyona sokmadan ve yüksek baca maliyetleri yaratmadan mimarinin dekoratif unsurlarına minimal çizgisiyle maksimum katkı sağladığı gerçeğinin üzerinde duruldu. Satış stratejisi olarak, Enerji Verimliliği Kanunu ve EN-VER projesi çerçevesinde Avrupa’nın en yüksek verimlilik değerlerine sahip şömine koleksiyonunun Decofire şömineleri olduğunun altı çizildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/decofire-duzenledigi-egitim-semineri-ile-bolge-bayilerini-topladi_68421.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!