Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dedeman, 18’inci Otelini Şile’de Açtı

Yatırımı İstanbul Ticaret Odası (İTO) eski Başkanı Mehmet Yıldırım’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Yıltaş A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ve arsa hariç 20 milyon dolara mal olan Şile Dedeman Oteli törenle açıldı.

Vatan Gazetesi
Dedeman, 18’inci Otelini Şile’de Açtı

atırımı İstanbul Ticaret Odası (İTO) eski Başkanı Mehmet Yıldırım’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Yıltaş A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ve arsa hariç 20 milyon dolara mal olan Şile Dedeman Oteli törenle açıldı. Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Murat Dedeman, özellikle Gebze üzerinden gelecek otoyolun Şile ile birleşmesi sayesinde Sabiha Gökçen Havaalanı’nı kullanan işadamları için otelin iyi bir alternatif oluşturacağını söyledi. Dedeman, Şile otelinin 18’inci otelleri olduğunu kaydederek, “Geçen yıl 40’ıncı yılımızı kutladık. 50’nci yılda 50 otele ulaşma hedefimiz var. 2009’da 24 otele ulaşmayı planlıyoruz” dedi.

Konut projesi de var
Yıltaş A.Ş. Başkanı, İTO eski Başkanı Mehmet Yıldırım da Dedeman ailesiyle birlikte çalışmalarının 1996 yılına dayandığını ve ilk işbirliklerinin Diyarbakır Dedeman ile başladığını, Urfa ve Sarıkamış’ta da birlikte çalıştıklarını anlattı. Şile’de başka bir arazileri bulunduğunu aktaran Yıldırım, “Burada da Akmerkez gibi çarşısı, alışveriş merkezi olan, otelin yakınında stüdyo tipi daireler olan bir proje çalışmamız var. 2008 sonunda bu projeye başlama imkanımız olabilir. Buradaki yatırım, yaklaşık 40 milyon dolar civarında olacak” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dedeman-18inci-otelini-silede-acti_57013.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!