Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Değişim Mühendislik'ten Tam Hizmet

Değişim Mühendislik'ten Tam Hizmet

yapi.com.tr
1 Değişim Mühendislik'ten Tam Hizmet

ekorasyon sektörüne getirdiği yeniliklerle yıllara damgasını vuran ve temsilciliğini yaptığı İtalyan Veneta Cucine markasıyla anılan Değişim Mühendislik, temsilciliğini ve satışını yaptığı güçlü markalarla ve deneyimli ekibiyle A’dan Z’ye dekorasyon konusunda da hizmet veriyor, sektördeki ayrıcalığını ortaya koyuyor.

İlkeli hizmet anlayışı, estetik, fonksiyonel, benzersiz ve yaşamı kolaylaştıran tasarımlar, orjinal italyan oluşu, kaliteli üretim, satış sonrası hizmette yakaladığı ayrıcalık, kazanılan her müşteriyi kazanılmış bir dost olarak algılaması ve tabi ki güçlü bir ekip Değişim Mühendislik’in lokomatif markası Veneta Cucine'nin sektörde edindiği bu önemli yere gelmesinde etkin rol oynayan özelliklerinden bazıları.

Dünya genelinde önemli projelere ve çok sayıda seçkin evin mutfağına imza atan Veneta Cucine, sağladığı konfor ve zevkli tasarımıyla bugün artık mekanların vazgeçilmezi olarak tanımlanırken Değişim Mühendislik temsilciliğini ve satışını yaptığı diğer markaları da Rumelihisarı, Florya, Bağdat Cad. ve Bodrum’daki showroomlarında sergiliyor ve bünyesindeki güçlü markalarla projelere A’dan Z’ye dekorasyon hizmeti veriyor. Mutfak, banyo dolabı ve mobilya ürün grubunun ithalatını yapan Değişim Mühendislik, seramik, vitrifiye, sıhhi tesisat, parke, kapı, beyaz eşya ve ankastre ürünler gibi ürün gruplarında ise sektörün önde gelen markalarıyla çalışıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/degisim-muhendislikten-tam-hizmet_26424.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • 03.05.2000 senesi Değişim Mühendistliğin kurduğu S.S Özbir Gürpınar konut yapı kooperatifi ticaret sicil no:373093-320675 nolu konut kooperatifine üye oldum ve senetlerimi ödemeye başladım. Kooperatifin bana uygun gördüğü senetleri muntazam ödedim. Ara ara Müteahhit sıfatında olan Mehmet Bey senet harici paralar talep etti. Bu paraların ne olduğunu sorduğumuzda elektrik abonmanı, su abonmanı, çelik kapı farkı diye bahaneler uydurdu. Yarı makbuzlu yarı makbuzsuz bu paraları ödedik. Yıllar geçtikçe söz verdiği tarih 2 yıldı üzerinden tam 7 yıl geçti. Boğazımızdan kestik ama senetimizi ödedik. İlk başta dairenin net fiyatı 20 idi sonra 35 sonra 55 e sonra 75 vee en son 105 e çıkarttı. Bunun sonunun nereye varcağını bilemediğimiz için onunla konuştuk. Bu zamana kadar ödemiş olduğum 55 milyarın üstüne kredi çekmemizi önerdi. 'Kredi çek.Tapunu vereyim 'diye söz verdi. Yaptığımız tartışmaların ardı arkası kesilmedi.Kriz zamanında kredi ile boğuşurken+Özbir yapı kooperatifiyle de uğraşıyorum.Bu şikayetlerimi tüm insanlığa bildiririm.Bir mülk alırken insanın cinsini cibiliyetini araştısınlar.Mağdurum.Fakat peşini hiçbir zaman bırakmıyacağım. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!