Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Degussa Yapı Kimyasalları...

Degusa Yapkim Bayileri 1. Sempozyumu Gerçekleştirildi

Yapı kimyasallarında lider olan Degussa Yapkim, tüm planlarını, faaliyetlerini, ar-ge pazarlama satış ağlarını, ''stratejik ortak'' olarak kabul et

yapitr/Murat UYMUŞLAR
Degusa Yapkim Bayileri 1. Sempozyumu Gerçekleştirildi

b>Yapı kimyasallarında lider olan Degussa Yapkim, tüm planlarını, faaliyetlerini, ar-ge pazarlama satış ağlarını, ''stratejik ortak'' olarak kabul ettiği ana dağıtıcı bayiler, uzman uygulayıcı bayiler ve dağıtıcı bayiler ile birlikte tartışmaya,geliştirmeye özel önem vermeye devam ediyor.

Degussa Yapkim 23 - 26 eylül 2004 tarihleri arasında Antalya, Hillside Su Oteli salonlarında yaptığı 1.Sempozyumu, çalışma grupları, paneller, açık oturumlar, bölüm sunumları, yeni ürün sunum ve uygulamaları ile 70 kişilik seçkin ortağı ve degussa yapkim yöneticilerinin yoğun çalışmaları ile sonuçlandırdı.

Genel Müdür Sn.Cüneyt Dayıcıoğlu liderliğinde ana dağıtıcı bayiler, uzman uygulayıcı bayiler, dağıtıcı bayiler ve degussa yapkim üst yönetimi, bölüm müdürleri 2005 ve sonrasının genel planları ve stratejilerini belirlediler.

Yapı kimyasallarının kaliteli, uzun ömürlü, ekonomik yapılardaki rolü ortaya konuldu ve ülkemizde yapı kimyasalları kullanım kültürünün hızla gelişmekte olduğu görüşünde birleşildi. Yapı kimyasalları pazarlama ve satışının her aşamada , şantiyelerde ar-ge, ürün yöneticiliği ve çok yönlü teknik hizmetle desteklenmesi ve ana dağıtıcı bayilerin buna göre örgütlenmeleri, karma çalışma gruplarında kararlaştırıldı.

" Degussa Yapkim, ana dağıtıcı bayiler, uzman uygulayıcı bayiler ve dağıtıcı bayilerlerden oluşan birliktelik, kurum kültürü, ürün ve hizmet kalitesi, pazara hakimiyet, kullanıcılarla bütünleşme, bilgi bankaları, coğrafyaya hakimiyet, ihracatta işbirliği, bölgesel depoların, lojistik ağının genişletilmesi - ortak hareket " görüş birliği sağlanan ana konular oldu.

· Degussa Yapkim'in ana dağıtıcı bayileri, uzman uygulayıcı bayileri ve dağıtıcı bayileri ile
· Ana dağıtıcı bayiler, uzman uygulayıcı bayiler ve dağıtıcı bayilerin kendi bayileri ile
· Tüm degussa yapkim ailesinin ürünlerimizi kullanan müşteriler ile bütünleşmesi, hedef, davranış, ufuk ve iş kültürü - hayat felsefesi birliği, sempozyumda vurgulandı, mutakabat ve ruhsal birlik oluşturuldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/degusa-yapkim-bayileri-1-sempozyumu-gerceklestirildi_20183.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!