Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

İKB'den 715 Milyon Dolarlık...

Dekon, İstanbul Finans Merkezi'nde Yeni Projeye Başladı

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi’nde yeni bir projeye start verdi. Hem konut, hem ev-ofis olarak kullanma imkanı bulunan Dekon Senkron, 4,800 TL’den başlayan metrekare birim fiyatı ile satışa sunuluyor.

yapi.com.tr
Dekon, İstanbul Finans Merkezi'nde Yeni Projeye Başladı

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi’nin kalbinde yeni bir projeye start verdi. Dekon Senkron’u çepeçevre saran balkonlar en önemli özelliklerinden biri olarak işaret ediliyor. Projede 13 metrekareye varan balkonlar bulunuyor.

Finans Merkezi’nin içinde ve farklı daire seçenekleriyle dikkat çeken Dekon Senkron’da; 200 araçlık kapalı otopark alanı, açık havuz, spor salonu, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanların yanı sıra, sosyal donatı alanlar bulunuyor. Dekon Senkron’un altında iki açık kat şeklinde bulunan alanda, kafelerden restoranlara, marketlerden farklı ihtiyaçlara yönelik alışveriş ve hizmet alanlarına kadar pek çok mağaza olacak.

Birim fiyatı 4.800 TL’den başlıyor

Yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan 17 katlı projede, 63 metrekare ile 109 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 168 dairenin yanı sıra, 10 adet de ticari ünite bulunuyor. Mart 2019’da yaşamın başlayacağı Dekon Senkron’da metrekare birim fiyatı 4.800 TL’den başlıyor ve metrekare fiyatlarının kısa süre içerisinde 7 bin 500 TL’ye çıkması bekleniyor. 2019 yılında Finans Merkezi’nin de tamamlanması ile metrekare fiyatlarının 10 bin TL’nin üzerinde olacağı ön görülüyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dekon-istanbul-finans-merkezinde-yeni-projeye-basladi_157288.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!