Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Demir İnşaat’tan Beş Yıldızlı Otel Yatırımı

Demir İnşaat, İstanbul’un artan turizm potansiyeline hizmet vermek üzere Demir La Vida projesi ile birlikte, bir oteli de hayata geçirecek. Bu yatırımla turizm sektörüne girecek olan Demir İnşaat, Demir La Vida projesi kapsamında, 5 yıldızlı oteline 200 milyon TL yatırım planlıyor.

yapi.com.tr
Demir İnşaat’tan Beş Yıldızlı Otel Yatırımı

Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan otel, 2016 yılında Demir La Vida Projesi ile birlikte tamamlanıp işletmeye alınacak. Öte yandan otel, çok amaçlı kongre salonları, büyük toplantı odalarına sahip olması bakımından uluslararası kongre ve seminerlerde bir kavşak noktası olacak. Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan otelin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yatırım yaptıkları alanları çeşitlendirme hedefi doğrultusunda İstanbul’un artan turizm potansiyeline paralel olarak turizm sektöründe varlık gösterme kararı aldıklarını söylüyor.


Her yıl ortalama 11 milyon turist ağırlayan İstanbul’un turizm yatırımları bakımından cazibesini koruduğuna dikkat çeken Demir, “Son yılların en hızlı gelişen bölgesi olan Büyükçekmece ve Beylikdüzü bölgesi, otel yatırımları bakımından kârlı bir bölge. Hem yaz hem kültür hem de fuar merkezlerine yakınlığı ile kongre turizmine hitap etmesi ile bölgede yapılan yatırımların geri dönüşümü çok hızlı oluyor” dedi.

Akıllı ev teknolojileri ile donatıldı

Toplam 5 blokta Akıllı Ev Teknolojileri ile donatılmış 379 konut ve 30 ticari üniteden oluşan Demir La Vida, 42 bin m2’yi aşan arsa üzerinde, 110 bin m2 inşaat alanına sahip. Projede, 62 bin 410 m2 satılabilir konut alanı, 19 bin 500 m2 satılabilir ticari alan bulunuyor. 550 adedi kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark alanına sahip Demir La Vida Projesinde büyüklükleri 61 ile 500 m2 arasında değişen 1+1 daire tipinden 4,5 +1’e kadar farklı ihtiyaçlara hitap eden konut mevcut.

http://www.yapi.com.tr/haberler/demir-insaattan-bes-yildizli-otel-yatirimi_132886.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!