Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Demirdöküm Toptancı Yetkili Satıcıları Afrika'da Yorgunluk Attı

DemirDöküm, 2008 yılını başarıyla tamamlayan 12 toptancı yetkili satıcısını, Şubat ayında, Kenya, Tanzanya ve Güney Afrika seyahati ile ödüllendirdi. Seyahat boyunca, ekip çalışması, verimliliğin artırılması, hızlı ve etkili karar verebilmeye yönelik takım çalışmaları ve work–shoplar gerçekleştirildi.

yapi.com.tr
Demirdöküm Toptancı Yetkili Satıcıları Afrika'da Yorgunluk Attı

DemirDöküm, 2008 yılını başarıyla tamamlayan 12 toptancı yetkili satıcısını, Şubat ayında, Kenya, Tanzanya ve Güney Afrika seyahati ile ödüllendirdi. Seyahat boyunca, ekip çalışması, verimliliğin artırılması, hızlı ve etkili karar verebilmeye yönelik takım çalışmaları ve work–shoplar gerçekleştirildi. Seyahate DemirDöküm Genel Müdürü Christoph M. Grosser, Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Can Azergün ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Erdem Ertuna da katıldı.

Afrika’nın en önemli üç ülkesini kapsayan organizasyonda ilk olarak Masai Mara’ya varan bayiler, dünyadaki aslan popülasyonu en yoğun olan parklardan biri olan ve yaklaşık 1,5 milyonun üzerinde vahşi hayvanın ve yerlilerin yaşadığı bu bölgede 2 gece konaklayarak kamp yaptılar. Kampın ilk gününde Masai Mara’nın da içinde bulunduğu Serengeti Milli Parkı’nda safariye çıktılar.

Denizden 2 bin 286 metre yükseklikte bulunan dünyanın en büyük kırılmamış volkanı Ngorongoro Kraterine sahip Tanzanya’ya varan grup, Krater’de yapılan safarilerle bol bol fotoğraf çekerek vahşi doğanın güzelliklerine tanıklık ettiler.

Güney Afrika’nın bambaşka bir yüzü olan Cape Town’a geçen DemirDöküm bayileri takım çalışmalarına devam ederken, muhteşem doğal güzelliğiyle dünyanın en göz alıcı şehirlerinden birinde olma ve bölgenin kendine has güzelliklerini görme imkanına kavuştular.

http://www.yapi.com.tr/haberler/demirdokum-toptanci-yetkili-saticilari-afrikada-yorgunluk-atti_68201.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!