Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DemirDöküm Üst Yönetimi Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da

DemirDöküm üst yönetimi, Doğu ve Güneydoğu illerine yönelik yetkili satıcı ziyaretleri kapsamında Elazığ, Adıyaman, Maraş, Antep, Urfa ve Diyarbakır’a giderek yetkili satıcılarla görüştü. DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser ve DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna bölgedeki iş ortaklarını yerinde ziyaret ederek

yapi.com.tr
DemirDöküm Üst Yönetimi Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da

DemirDöküm üst yönetimi, Doğu ve Güneydoğu illerine yönelik yetkili satıcı ziyaretleri kapsamında Elazığ, Adıyaman, Maraş, Antep, Urfa ve Diyarbakır’a giderek yetkili satıcılarla görüştü. DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser ve DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna bölgedeki iş ortaklarını yerinde ziyaret ederek onlardan bilgi aldı.

DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser, konuyla ilgili olarak; “Yetkili satıcılarımızı yerinde ziyaret etmek ve onlardan bilgi almak bizim için çok önemli. Kurumsal bir marka olarak satış ve pazarlama faaliyetlerinin başarıyla yürütülmesi ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla standart prosedürler oluşturuyor ve bunların tüm Türkiye genelinde uygulanmasını hedefliyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın somut hale geldiği, DemirDöküm’ün tüketiciye dönük yüzü olan iş ortaklarımızın performanslarını yerinde gözlemleyerek değerlendirmek gelecekte atacağımız adımların şekillenmesinde bize yardımcı oluyor” dedi. 

DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna ise “Biz yetkili satıcılarımızla gerek eğitimler gerekse yıllık toplantılar kanalıyla sürekli temasta oluyoruz. Bölge ziyaretlerinde de, satış ve pazarlama faaliyetleri, müşteri ile iletişim, ürün tanıtımları gibi çalışmaların nasıl yürütüldüğünü gözlemleyebiliyoruz. Bu nedenle bu ziyaretler DemirDöküm’ün en üst düzeyde ele aldığı ve iş geliştirme için çok önem verdiği etkinliklerdir” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/demirdokum-ust-yonetimi-dogu-ve-guneydogu-anadoluda_80765.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!