Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DemirDöküm Yetkili Satıcıları Tayland'daydı

DemirDöküm’ün gelenekselleşen Yetkili Satıcılar Toplantısı, bu yıl 12 – 20 Ocak 2011 tarihleri arasında, Bangkok – Pattaya/ Tayland’da gerçekleştirildi. Toplantıya, DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Christoph M. Grosser, DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Semih Şenol, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila, DemirDöküm

yapi.com.tr
DemirDöküm Yetkili Satıcıları Tayland'daydı

DemirDöküm’ün gelenekselleşen 'Yetkili Satıcılar Toplantısı', bu yıl 12 – 20 Ocak 2011 tarihleri arasında, Bangkok – Pattaya/ Tayland’da gerçekleştirildi. Toplantıya, DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Christoph M. Grosser, DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Semih Şenol, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila, DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna ve DemirDöküm yetkililerinin yanı sıra 156 DemirDöküm yetkili satıcısı katıldı.

17 Ocak tarihinde yapılan yetkili satıcılar toplantısında geçen yılın detaylı bir analizi yapılırken, 2011 yılı hedefleri katılımcılarla paylaşıldı. 'kârlı istikrarlı büyüme' sloganının vurgulandığı toplantıda, DemirDöküm’ün sektöründe açık ara liderliği koruduğu ve 2011 yılında planlanan yeni süreçler ve yeni ürünlerle bu konumun pekiştirileceği üzerinde duruldu.

Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Christoph M. Grosser, toplantıda DemirDöküm’ün 2015 yılı vizyonunu paylaştı. Ayrıca Grosser yaptığı konuşmada, DemirDöküm’ün başarısında en büyük rolün yetkili satıcılarda olduğunu vurgulayarak özverili çalışmalarından ötürü yetkili satıcılara teşekkür etti. DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Semih Şenol da konuşmasında, Bozüyük Üretim Tesisleri’ne yapılan yatırımlar ve üretimdeki yeni süreçler hakkında bilgi verdi.

Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila, DemirDöküm Servis yapılanmasındaki yatırımlar ve yeniliklerle ilgili detaylı bir sunuş yaptı. DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna, 2010 yılı performansını değerlendirirken, DemirDöküm’ün izleyeceği yol haritası, 2011 yılı hedefleri ve planlanan aktiviteler hakkında bilgi verdi. DemirDöküm yetkili satıcılarının çalışma standartlarını sistematik hale getiren yeni iş modelinin de detaylarından bahsetti.  Toplantıda, 2011 yılında tüketicilerle buluşacak olan yeni ürünler ve yeni kurulan Teknik Pazarlama ve Eğitim Bölümü’nü tanıtan sunuşlar yapıldı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/demirdokum-yetkili-saticilari-taylanddaydi_85842.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!