Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Denge Yapı Sancaktepe’de 2...

Denge Yapı Yoğun İlgi Gören Kampanyasını Bir Ay Daha Uzattı

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak isteyenler için kampanyasını Ocak ayı sonuna kadar uzattı. Büyük ilgi gören kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe’de 2+1 daireler 141 bin 250 liradan, Mahal Sancaktepe Ada’da ise 154 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

yapi.com.tr
Denge Yapı Yoğun İlgi Gören Kampanyasını Bir Ay Daha Uzattı

Denge Yapı’nın Sancaktepe’de hayata geçen Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı yeni yılda da devam edecek. Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, Aralık ayında başlayan kampanyanın yoğun ilgi görmesi üzerine Ocak sonuna kadar uzatıldığını söyledi. Konut alıcısına büyük fırsat sunan kampanya hakkında bilgi veren Abdullah Bayram, “Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 5’ini ön ödeme şeklinde alıyoruz. Daire bedelinin yüzde 20’lik tutarını ise 24 ay sonra yani ev tesliminde istiyoruz. Ertelenen bu yüzde 20’lik peşinata herhangi bir vade farkı da uygulamıyoruz. Ayrıca ev sahipleri yüzde 5’lik ön ödemeyi yaptıktan sonra herhangi bir ara ödemede de bulunmuyor” dedi.

KDV oranı yüzde 1

Kampanyanın Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projeleri için geçerli olduğunu belirten Bayram, “Her iki projede de ruhsat 1 Ocak 2013’ten önce alındığı için yeni KDV oranlarından hiçbir şekilde etkilenmedik. Düşük taksitlerle ve uygun fiyatlarla hayalindeki eve sahip olmak isteyen herkesi satış ofisimize bekliyoruz” diye konuştu.

Boğaz Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada merkezi konumuyla da öne çıkıyor. Her iki proje de Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir’e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada, TEM Otoyolu’nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/denge-yapi-yogun-ilgi-goren-kampanyasini-bir-ay-daha-uzatti_103877.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!