Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Deniz Taksiler Yarın Seferde

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ilk projelerinden "Deniz Taksi", yarından itibaren İstanbullular’a hizmet vermeye başlayacak.

Hürriyet Gazetesi
Deniz Taksiler Yarın Seferde

SPAN lang=EN> İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ilk projelerinden "Deniz Taksi", yarından itibaren İstanbullular’a hizmet vermeye başlayacak.

Daha önce tanıtımı yapılan taksilerin hizmete girmesi nedeniyle bugün Kabataş İskelesi’nde açılış töreni yapılacak. 4 tekneyle başlayacak seferlere ağustos ayında 2 tekne daha eklenecek. Teknomar Denizcilik A.Ş tarafından hayata geçirilen deniz taksiler 11 metre boyunda, 4.30 metre eninde. 10 kişilik tekneler, emniyet kemerli koltukları, kliması ve İstanbul’u rahatça izleyebilecekleri 240 derecelik görüş sağlayan panaromik camlarıyla yolcularına konforlu bir yolculuk imkanı sağlayacak.

Taksiler 18 deniz mili (yaklaşık 32 km/saat) hız yapabiliyor. Alo Deniz Taksi numarasını arayan kişinin kimlik bilgileri alındıktan sonra, kendisine bir referans numarası verilerek merkezden kontrol edilen taksilerin en yakını yönlendirilecek. Duraklardaki "dokunmatik" ekranlardan, çağrıdan sonra deniz taksinin ne zaman geleceği ve varış noktasına ne kadar sürede ulaşılabileceği öğrenilebilecek. Gündüz tarifesinde 15 YTL ile açılan deniz takside mil başına 10 YTL ücret ödenecek. Gece tarifesi ise 20 YTL ile açılacak, mil başına ücreti ise 15 YTL olacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/deniz-taksiler-yarin-seferde_62797.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!