Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Depoda Verimlilik için Üçge-Interroll İşbirliği

Depo Raf Sistemleri üreticisi Üçge ile depolama için rulo, otomasyon ve dinamik sistemler sunan Interroll firması birlikte önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Gelecekte en verimli depoların dinamik depolar olacağından hareketle çalışmalarına ağırlık veren Üçge ve Interroll temsilcileri, Bursa’da yeniden bir araya geldi.

yapi.com.tr
Depoda Verimlilik için Üçge-Interroll İşbirliği

Depo raf sistemleri üreticisi Üçge ile depolama için rulo, otomasyon ve dinamik sistemler sunan Interroll firması birlikte önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Gelecekte en verimli depoların dinamik depolar olacağından hareketle çalışmalarına ağırlık veren Üçge ve Interroll temsilcileri, Bursa’da yeniden bir araya geldi.

Interroll Güney Avrupa ve Orta Asya İhracattan Sorumlu Satış Müdürü Bülent Çalışkan, depolama için çok fazla sistem bulunduğunu, depolanacak ürünün yapısına göre seçilecek deponun da değişiklik göstereceğine dikkat çekti. Depo hacmini en verimli şekilde kullanma olanağı tanıyan sistemin seçilmesi gerektiğine değinen Çalışkan, bir depo projesinde birden fazla sistem kullanılabileceğini belirtti.

Interroll standartlarını aktardıktan sonra Dinamik Sistemin firmalara olan artı getirilerine değinen Bülent Çalışkan, bu sistemle ürünlerin zarar görme riskinin azaldığına,daha az forklifte ve insan faktörüne ihtiyaç duyulduğuna, hata oranının düştüğüne ve kazaların azaldığına dikkat çekti. Dinamik Sistemin, Statik Sisteme göre daha maliyetli olduğunu belirten Çalışkan, başta maliyeti yüksek gelen Dinamik Sistemin, yatırım karı göz önünde bulundurulduğunda getirisinin daha fazla olduğunu, sıfır enerji ile çalışan sistemin yıllarca kullanıldığı için amortismanını karşıladığını vurguladı.

Dinamik depo sistemleri, verimliliği öncelikli hedef olarak belirleyen otomotiv sektöründe yoğun olarak kullanılıyor. Ancak şimdilik statik depo sistemi daha çok talep görüyor. Bu tercihte Türkiye’deki personel maliyetlerinin düşük olması da önemli etken olarak görülüyor.Üçge ve Interroll, Bosch, Siemens, Renault, Ekol ve Ceva Lojistik projelerinde çözüm ortaklığı yaptı. Bülent Çalışkan, Palet Kayar Raf, Kutu Kayar Raf, Kaset Push Back, Roller Push Back, ve Roller Flow gibi sistemlerin son gelişimlerini de 15 mühendis ile paylaştı.

'Minimum Alan Maksimum Depolama' ilkesinden hareketle depo raf  sistemleri üretip pazarlayan Üçge, Dinamik Sistemin yanı sıra, çözüm ortaklarına, Back-to-back, drive-in, mezanin, mobil, cantilever, yarı otomatik ve tam otomatik AS/RS sistemleri, müşteri profili ve ihtiyacını dikkate alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/depoda-verimlilik-icin-ucge-interroll-isbirligi_73491.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!