Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Deprem Magazin Konusu Olmasın

Denizli Jeoloji Mühendisleri Odası, bölge toplantısını Çimenoğlu Otel’de yaptı. Jeoloji Mühendisleri Odası Genel Başkanı Dündar Çağlan, deprem konusunda çok değerli bilim adamlarının görüş açıkladığını belirterek, "Ancak, bazı basın kuruluşlarımız, sansasyonel bilgiler vermedikçe yayınlanmıyor. Maalesef ülkemizde deprem gibi ciddi bir konu bile

Hürriyet Gazetesi
Deprem Magazin Konusu Olmasın

Denizli Jeoloji Mühendisleri Odası, bölge toplantısını Çimenoğlu Otel’de yaptı. Jeoloji Mühendisleri Odası Genel Başkanı Dündar Çağlan, deprem konusunda çok değerli bilim adamlarının görüş açıkladığını belirterek, "Ancak, bazı basın kuruluşlarımız, sansasyonel bilgiler vermedikçe yayınlanmıyor. Maalesef ülkemizde deprem gibi ciddi bir konu bile zaman zaman magazinleştiriliyor. Bunun önüne geçilmesi gerekir" dedi.

Depremin ne zaman, nerede olacağını bilmenin mümkün olmadığını belirten Çağlan, geçen 5 Mart’ta Denizli’de meydana gelen en büyüğü 3 şiddetindeki sarsıntılar yüzünden okulların tatil edilmesini de abartılı bulduğunu ifade etti.

Jeoloji Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Başkanı Özer Tunçtürk ise, bölge toplantılarını önemli bulduklarını belirterek, "Bu toplantılardan çıkan sonuçların mesleğimize yeni açılımlar getireceği düşüncesindeyiz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/deprem-magazin-konusu-olmasin_68927.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!