Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Depreme Karşı 15 Milyar Dolar Gerek

İstanbul Valisi Muammer Güler, kentteki bütün binaların deprem yönetmeliğine göre güçlendirilmesi için 15 milyar dolar kaynağa ihtiyaç olduğunu söy

NTV-MSNBC
Depreme Karşı 15 Milyar Dolar Gerek

b>İstanbul Valisi Muammer Güler, kentteki bütün binaların deprem yönetmeliğine göre güçlendirilmesi için 15 milyar dolar kaynağa ihtiyaç olduğunu söyledi.

Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer, İstanbul’da kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle biraraya geldi. Toplantıda 17 Ağustos depreminde zarar gören yerler için neler yapılması gerektiğinin tartışıldı.

İstanbul Valisi Muammer Güler bir soru üzerine, İstanbul’daki bütün binaların deprem yönetmeliğine uygun hale getirilmesi için 15 milyar dolara ihtiyaç olduğunu söyledi. Güler, önceliklerin hastane ve okullara verilerek takviye çalışmalarına en kısa zamanda başlanacağını belirtti...

Müsteşar Ömer Dinçer ise aralarında okul, hastane, köprü ve viyadüklerin de bulunduğu 840 yapıya acilen takviye yapılması gerektiğini belirtti ve bunlardan 15’inin ihalesinin yapıldığını söyledi. Başbakanlık Müsteşarı, projelerin hayata geçirilmesi için ellerindeki kaynakları harekete geçireceklerini sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/depreme-karsi-15-milyar-dolar-gerek_22885.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!