Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Divan İstanbul Asia Airfel ile Isınacak

Sanko Holding şirketlerinden Airfel, Koç Holding Turizm Grubu tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda yapımı tamamlanan ve Anadolu Yakası’nın en büyük oteli olma özelliği taşıyan Divan İstanbul Asia’nın da tek tercihi oldu. İnşaatını Şahsuvaroğlu Grubu’nun yaptığı otelin ısıtma, soğutma ve havalandırma cihazları, Airfel tarafından tedarik edildi.

yapi.com.tr
Divan İstanbul Asia Airfel ile Isınacak

anko Holding şirketlerinden Airfel, Koç Holding Turizm Grubu tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda yapımı tamamlanan ve Anadolu Yakası’nın en büyük oteli olma özelliği taşıyan Divan İstanbul Asia’nın da tek tercihi oldu. İnşaatını Şahsuvaroğlu Grubu’nun yaptığı otelin ısıtma, soğutma ve havalandırma cihazları, Airfel tarafından tedarik edildi. Divan Otel Asia’nın mekanik projesini Refkon Mühendislik, mekanik tesisat uygulamalarını ise Gentes Genel Tesisat Mühendislik firmaları gerçekleştirdi.

Airfel Mühendislik Sistemleri Departmanı otel inşaatının başladığı günden itibaren cihazlarla ilgili her türlü teknik konuda proje ekibine destek oldu. Airfel bünyesindeki servis mühendisleriyle birlikte şantiyede soğutma grupları, klima santralleri ve fancoil montajları konusunda hem mekanik taahhüt firmasına hem de elektrik firmasına cihaz montajları konusunda bilgiler verildi.

Projede, otel odalarında özel dizayna sahip, sessiz rulman yataklı, Mcquay marka MCW serisi 438 adet dört borulu gizli tavan tipi fancoiller, Mcquay marka üç adet XN serisi sessiz hava soğutmalı vidalı soğutma grupları, 71 adet Airfel marka klima santrali ve aspiratör cihazları kullanıldı. Klima santrallerinde enerji ekonomisi düşünülerek plakalı ısıgerikazanımlı cihazlar tercih edildi.



TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/divan-istanbul-asia-airfel-ile-isinacak_74223.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!