Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dobidos Ekonomik Krizde Büyüyecek

Dobidos Akıllı Klozetlerin pazarda yerini sağlamlaştırmak ve pazar payını artırmak için, tanıtım ve distribütörlük çalışmaları için şimdiye kadar 500 bin dolarlık yatırım yapan Dobidos Türkiye Temsilciliği, 2009 yılında tanıtım ve reklam yatırımının yanı sıra verecekleri bayilik ile de Dobidos’un kullanıcısını artırmayı hedeflemekte.

yapi.com.tr
Dobidos Ekonomik Krizde Büyüyecek

Kağıt, ıslak havlu ve el kullanımına son veren, kişisel temizlikte devrim yaratan ve yapay zekası sayesinde kullanıcısına teknolojinin tüm konforunu sunan Dobidos Akıllı Klozetler, 2009 yılında satış hedefini büyüterek, pazardaki payını artırmayı hedefliyor.

Güney Kore ve Japonya'da yüzde 70 kullanım oranına sahip olan Dobidos Akıllı Klozetler, Türk kullanıcısından da büyük ilgi görüyor. Türk girişimcinin, Güney Kore'de metro duraklarında görüp Türkiye'ye getirdiği 'akıllı klozetler', Türkiye’de karşılaştığı yoğun ilgiyi 2009 yılında ülke genelinde yayılarak genişletmeyi hedefliyor. Küresel mali krize rağmen, kullanıcısına sağladığı konfor ve hijyen sayesinde Türkiyeli kullanıcısı tarafından benimsenen Dobidos, bu büyümede kapasitesi doğrultusunda istihdam sağlayarak ekonomik krizde moral unsuru olmayı da hedefliyor.

Dobidos Akıllı Klozetlerin pazarda yerini sağlamlaştırmak ve pazar payını artırmak için, tanıtım ve distribütörlük çalışmaları için şimdiye kadar 500 bin dolarlık yatırım yapan Dobidos Türkiye Temsilciliği, 2009 yılında tanıtım ve reklam yatırımının yanı sıra verecekleri bayilik ile de Dobidos’un kullanıcısını artırmayı hedeflemekte.

Dobidos 2009'da Bayiliklerle Büyüyecek

İstanbul Mecidiyeköy'deki merkez hariç, 5 ayrı noktada satılmakta olan Dobidos Akıllı Klozetler, 2009 yılının ilk günlerinden itibaren bayilik görüşmelerine başladı. 2009 sonuna kadar satış noktalarını 100'e çıkarmayı hedefleyen Dobidos Türkiye Temsilciliği, bu kararı almalarında Dobidos’a olan ilginin etkili olduğunu belirtiyor. 2010 başına kadar 10 ilde şubeleri ile hizmet vermeyi hedefleyen Dobidos,  küresel kriz sebebi ile girişimcilere destek olmak adına birkaç yıl boyunca bayilik verirken herhangi bir marka bedeli almayacaklarını söylüyor.

Elektrikle çalışıyor

Akıllı klozetler 'nozıl' adı verilen ve ileri geri hareket edebilen ritmik taharet muslukları ile sıcak su püskürterek temizlik yapıyor. Sonrasında masaj yapıyor ve sıcak havayla kurutuyor. Teknik özellikleri sayesinde kişisel temizlikte harcanan suyu verimli dağıtarak, su kullanımını ciddi miktarda azaltan klozetler, sifonjet sistemine sahip monoblok klozet taşları sayesinde de her çekilen sifonda standart taşlara oranla yüzde 50 su tasarrufu sağlıyor. Akıllı klozetler tek su çıkışından beslenen, sessiz çalışan ve montaj gerektirmeyen monoblok rezervuarları ile su sızdırma ihtimalini de ortadan kaldırıyor. Temizlik esnasında elektrikle çalışan akıllı klozetler, çalıştığı sürede 2 adet 75'lik ampul kadar enerji harcıyor.?Dobidos akıllı klozetlerin farklı tercihlere cevap veren 5 modeli bulunuyor. Fiyatları 500 dolardan başlayan  klozetler, yapımında kullanılan gümüş oksit sayesinde hiçbir bakterinin yerleşmesine izin vermiyor. Üretim aşamasında her bir parçası 36 bin kez testten geçen Dobidos Akıllı Klozetler, yaygın servis ağı, ücretsiz keşif ve montaj ile de kullanıcının hizmetine sunuluyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/dobidos-ekonomik-krizde-buyuyecek_66041.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!