Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Doğal Hayatı Koruma Vakfı Çevre için Siyasi İrade İstedi

Doğal Hayatı Koruma Vakfı'ndan (WWF) siyasi liderlere eleştiri. WWF siyasetçilerin cesaretsiz tutumunun Kopenhag'da tehlikeli iklim değişikliğinin durdurulması için doğru kararlar alınmasının önündeki en büyük engel olduğunu iddia etti.

Referans Gazetesi
Doğal Hayatı Koruma Vakfı Çevre için Siyasi İrade İstedi

Doğal Hayatı Koruma Vakfı'ndan (WWF) siyasi liderlere eleştiri. WWF siyasetçilerin cesaretsiz tutumunun Kopenhag'da tehlikeli iklim değişikliğinin durdurulması için doğru kararlar alınmasının önündeki en büyük engel olduğunu iddia etti. WWF Küresel İklim Girişimi Lideri Kim Carstensen "Dünya, Kopenhag'dan sonuç çıkmasını bekliyor. Perde arkasında dönen oyunlar ve diplomatik manevralar, gelişmiş ülkelerin emisyonlarını azaltma ve düşük karbon ekonomisine geçişi finanse etmeleri yönündeki beklentileri azaltma çabasının yansımasıdır" dedi.
   
Carstensen; "Dünyanın liderliğe ihtiyacı olduğu çok açık. Durum böyleyken siyasi liderler bir an önce çeşitli bahaneler öne sürüp bu işteki sorumluluklarından kurtulmaya bakıyorlar." dedi.

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Genel Müdürü Filiz Demirayak ise "Önümüzde yalnızca iki seçenek var. Üçüncü bir ara yol yok. Birinci seçenek başarıya, ikinci seçenek ise başarısızlığa giden yolu temsil ediyor. Küresel mutabakata varmak için gerekli olan tüm malzemeler masada hazır duruyor. Eksik olan tek malzeme siyasi irade," dedi.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/dogal-hayati-koruma-vakfi-cevre-icin-siyasi-irade-istedi_73722.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!