Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Doğalgaz Boruları Çileden Çıkardı

Başkent’in en gözde caddelerinden biri olan Tunalı Hilmi Caddesi’nde doğalgaz çalışmaları nedeniyle yaklaşık bir aydan beri yolda atıl vaziyette duran borular ve kum öbekleri bölge esnafını çileden çıkarttı. Çankaya Belediye Meclisi Başkan Vekili Fazıl Güleken, esnaftan yoğun olarak şikayet geldiğini ifade ederek "Telekom, ASKİ gibi kurumların

Hürriyet Gazetesi
Doğalgaz Boruları Çileden Çıkardı

Başkent’in en gözde caddelerinden biri olan Tunalı Hilmi Caddesi’nde doğalgaz çalışmaları nedeniyle yaklaşık bir aydan beri yolda atıl vaziyette duran borular ve kum öbekleri bölge esnafını çileden çıkarttı.

Çankaya Belediye Meclisi Başkan Vekili Fazıl Güleken, esnaftan yoğun olarak şikayet geldiğini ifade ederek "Telekom, ASKİ gibi kurumların altyapı çalışmalarının yapılması daha sonra asfalt ve kaldırım çalışmalarının yapılması gerekiyor. Sürekli sil baştan asfalt yapmak kaynak israfıdır" dedi.

AYKOME verimli çalışmıyor

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Altyapı Koordinasyon Merkezi’nin (AYKOME) verimli çalışmadığını savunan Güleken, öngörülen altyapı çalışmaları bitirildikten sonra asfalt yapılması gerektiğini söyledi. Sürekli kazılan caddelere sonradan asfalt yama yapmanın kaynak israfı olduğunu ifade eden Güleken, "AYKOME sadece Tunalı’da değil, Ankara’nın birçok yerinde verimli ve yararlı çalışmıyor. AYKOME’nin, süratle görevinin bilincinde olarak bu koordinasyonu sağlaması gerekir" diye konuştu.

Tunalı’ya yakışmıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin bölge esnafını mağdur ettiğini söyleyen Güleken ayrıca şunları söyledi:

"Hem yaya, hem araç trafiğinin yoğun olarak yaşandığı Tunalı’da, Büyükşehir Belediyesi’nin alt yapı çalışmalarını en kısa zamanda bitirip, caddeyi yaşanabilir bir halde bırakması gerekir. Boruları, kum öbeklerini caddeye yığıp, bir aydır orda bırakmak düzgün yerel yönetim ve hizmet anlayışıyla bağdaşmaz. Önemli olan halka etkin süratli ve halkı rahatsız etmeyecek bir biçimde hizmet yapmak ve caddede altyapı çalışmalarından sonra asfaltıyla kaldırımlarıyla vatandaşların rahatlıkla gezebilecekleri bir halde tutmaktır. Çok sayıdaki vatandaşın şikayeti üzerine bu konuyu dile getirmek zorunda kaldık. En kısa zamanda bu aksaklıkların düzeltilmesi gerektiğini umut ediyoruz."

http://www.yapi.com.tr/haberler/dogalgaz-borulari-cileden-cikardi_72822.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!