Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Doğaltaş Sektörü Ekim Ayında İtalya Yolcusu

İZFAŞ’la Türk mermer-doğaltaş sektörünün işbirliği Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla (MARBLE) sınırlı kalmıyor. Mermerciler, yurtdışı fuarlarına katılırken de İZFAŞ’ı tercih ediyor. Dünyanın en büyük doğaltaş fuarı kabul edilen, 2-5 Ekim tarihleri arasındaki Verona-Marmomacc Fuarı’na yine İZFAŞ’ın düzenlediği milli katılım

Milliyet EGE
Doğaltaş Sektörü Ekim Ayında İtalya Yolcusu

İZFAŞ’la Türk mermer-doğaltaş sektörünün işbirliği Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla (MARBLE) sınırlı kalmıyor. Mermerciler, yurtdışı fuarlarına katılırken de İZFAŞ’ı tercih ediyor. Dünyanın en büyük doğaltaş fuarı kabul edilen, 2-5 Ekim tarihleri arasındaki Verona-Marmomacc Fuarı’na yine İZFAŞ’ın düzenlediği milli katılım organizasyonuyla gidilecek. 2 bin 57 metrekarelik alanda 60 firmayla gövde gösterisi yapılacak.

İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, “Verona Fuarı, alanında dünyanın en önemli fuarı. Ancak, ticari bağlantılar yönünden eskisi kadar güçlü değil. Çünkü MARBLE, bu açıdan önüne geçti” dedi. 1966’dan bu yana düzenlenen Verona Marmomacc Fuarı, bu yıl 43’üncü kez kapılarını ziyaretçilerine açacak. Bin 400’e yakın firma yer alacak. 60 ülkeden katılımcı, 100 ülkeden de ziyaretçi gelecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dogaltas-sektoru-ekim-ayinda-italya-yolcusu_63852.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!