Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dubai Towers 2008'de Bitecek

Sama Dubai'nin Türk- Arap İş Forumu'nda dağıttığı dokümanlarda, devam eden projeler arasında sayılan Dubai Towers'ın 2008'de bitirileceği belirtiliyor.

Yeni Şafak Gazetesi
Dubai Towers 2008'de Bitecek

b>Sama Dubai'nin Türk- Arap İş Forumu'nda dağıttığı dokümanlarda, devam eden projeler arasında sayılan Dubai Towers'ın 2008'de bitirileceği belirtiliyor.

Başbakan Erdoğan, Dubai İstanbul Towers'ı da yapacak firmanın standının bulunduğu fuar alanını gezdi. Sama Dubai'nin forumda dağıttığı dökümanlarda devam eden projeler arasında İstanbul'daki Dubai Towers'un da sayılıyor. Basına dağıtılan kitlerde ise, İstanbul Dubai Towers projesinin detayları da ilk kez ortaya çıktı.

Projenin özelliklerinin anlatıldığı bölümde, "İstanbul 4. Levent'te inşa edilecek olan Dubai Kuleleri modern iş dünyasının tüm gereksinimleri göz önüne alınarak tasarlanıyor. Ofis alanları, çalışanların ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetlerin hemen yanıbaşında olacak şekilde tasarlanmıştır. İstanbul Dubai Kulelerinde alışveriş merkezi önemli bir yer kaplayacak. İstanbul Dubai Kuleleri, aynı Doha'daki muadili gibi, dünyanın en seçkin markalarını, bankacılık hizmetlerini, eşsiz yemek ve eğlence mekanlarını bir araya getiren bir alışveriş merkezini de bünyesinde barındırıyor. Son teknolojileri bünyesinde barındıran proje kapsamında bir sağlık merkezi, 5 yıldızlı bir butik otel ve eşyalı / eşyasız rezidanslar bulunacak'' denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte geliştirilen proje kapsamında 467 daire, 192 odalı bir butik otel, 50 bin metrekare alana sahip A sınıf ofis alanı ile 17 bin metrekare alana sahip alişveriş ve eğlence merkezi bulunacak. Projenin bitiriliş tarihi ise 2008'in son çeyreği olarak duyuruldu.

Türkiye gelecek vaadediyor
Türk Arap Ekonomik Forumu'na sponsorlarından Sama Dubai'nin CEO'su Farhan Faraidoni, "Sama Dubai olarak Türkiye'de gelecek vaad eden pekçok iş imkanı olduğuna inanıyoruz ve Forum'a sponsorluğumuzun da Türkiye ve Arap dünyası arasındaki güçlü ilişkileri daha da ileriye götürmek için büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz'' dedi. Dubai ve diğer ülkelerdeki yatırımlarını forumda sergileyen Sama Dubai'nin portföyünde kuleler (Dubai Towers markası altında), büyük çaplı tatil köyleri (Salam markası altında), ve mega alışveriş merkezleri bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dubai-towers-2008de-bitecek_46279.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!