Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dubai ve Uganda'daki Dev Otellerin Mutfakları İnoksan'dan

Endüstriyel mutfak alanında faaliyet gösteren İnoksan A.Ş'nin, yeni markası 'İnoksDESIGN', Uganda'nın en büyük otelleri arasında gösterilen 'İmperial Group of Hotel&Pent-Houses' ile Dubai'nin ikinci 7 yıldızlı oteli olan 'Raffles Hotels&Resorts'un açık büfe ve mutfaklarını yapacak.

Dünya Gazetesi



ndüstriyel mutfak alanında faaliyet gösteren İnoksan A.Ş'nin, yeni markası 'İnoksDESIGN', Uganda'nın en büyük otelleri arasında gösterilen 'İmperial Group of Hotel&Pent-Houses' ile Dubai'nin ikinci 7 yıldızlı oteli olan 'Raffles Hotels&Resorts'un açık büfe ve mutfaklarını yapacak.

İnoksan Genel Müdürü Gürhan Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye ile 1 Eylül 2000'de, 'Ticaret, Ekonomik ve Teknik İşbirliği Anlaşması' imzalayan Uganda Cumhuriyeti'nin, 2007 yılı içinde Kraliçe Elizabeth ve 200'e yakın ülkenin başkanlarını ağırlayacağı bir toplantıya hazırlandığını belirtti.

Başkent Kampala'da gerçekleştirilecek toplantının konuklarının ağırlanacağı ve Uganda'nın en büyük otelleri arasında gösterilen, 'Imperial Group Of Hotel&Pent-Houses' otelinin açık büfesi ve mutfağının 'İnoksDESIGN' imzasını taşıyacağını belirten Akdoğan, şunları kaydetti:

"26 yıllık geçmişimizde gerçekleştirdiğimiz önemli işlerle ve markamızla, adımızdan her zaman söz ettirdik. Şimdi yeni pazarlarda da varız. Bursa'dan çıkmış bir Türk markası olarak Orta Afrika'nın en büyük ülkesi olan Uganda'ya çıkarma yapıyoruz. Bu başarımız kalitemizden, ilişkilerimizde yarattığımız samimiyetten ve yenilikçi bakış açımızdan kaynaklanıyor."

Akdoğan, 'İnoksDESIGN'ın, Dubai'de 'Burj Al Arab' otelinden sonra ikinci yedi yıldızlı otel olma ünvanını elinde bulunduran 'Raffles Hotels&Resorts'un içerisindeki restoranların açık büfelerinde de bir Türk markası olarak boy göstereceğini belirterek, şunları ifade etti:

"Dubai'nin merkezinde, en büyük alışveriş kompleksi Wafi Shopping Center'ın yanında bulunan Raffles Hotels&Resorts, Şeyh Khalife'ye ait. Dubai'nin eski bakanlarından olan Şeyh Khalife'nin oteli, konumu gereği de Dubai'de tamamlanması sabırsızlıkla beklenen yapılardan biri olarak adından söz ettiriyor.

Arap yarımadasında bulunan 35 adet Holiday Inn otelinin açık büfelerini, Al Shaya alışveriş merkezinin açık büfelerini, Dubai'de bulunan Sheraton Four Points Hotel'in açık büfelerini ve Yunanistan, Girit ve Rodos'ta bulunan 5 yıldızlı otellerin açık büfelerini alan İnoksDESIGN'ın hedefi, İngiltere pazarındaki pastadan da pay almak."

http://www.yapi.com.tr/haberler/dubai-ve-ugandadaki-dev-otellerin-mutfaklari-inoksandan_48617.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!