Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dubaili Zenginler, Güriş'in Yaptığı Villalarda Oturacak

Dubaili Zenginler, Güriş'in Yaptığı Villalarda Oturacak

Vatan Gazetesi
Dubaili Zenginler, Güriş'in Yaptığı Villalarda Oturacak

aktum'dan sonra, bu kez Türkler Dubai'de konut işine girdi. Güriş İnşaat ve Mühendislik A.Ş., Dubai'de yaşayan üst düzey profesyoneller için villa tipi konut inşaa edecek. Güriş İnşaat Proje Geliştirme Müdürü Celal Abaç, "Projenin ilk etabı 176 konuttan oluşuyor. Toplam maliyeti yaklaşık 40 milyon doları bulacak" dedi. Kontratın imzasının ardından inşaata bir ay içinde başlayacaklarını ifade eden Abaç, konutların bir yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Bugüne kadar büyük montanlı işlere imza atmalarına rağmen neden böyle bir konut projesi aldıklarını ise Abaç, şöyle açıkladı: "Bu proje kıramayacağımız birinden geldi. Küçük bir projeye iri yarı bir müteahhit aradıkları için bizi seçtiler. Zaten Dubai'nin içinde organize vaziyetteyiz. İki altyapı projesi almıştık, bir yıldır o projeler devam ediyordu. Dubai Hükümeti'ne bağlı bakanlıklardan birinin talebiyle bu proje hazırlanıyor. Söz konusu konutlarda, Dubai'de çalışan üst düzey profesyonel yöneticiler ikamet edecek. Hem Türkler hem de lokal çalışanlar olmak üzere bu iş için 300 kişi istihdam edilecek."

Akıllı konut inşaatı
Yapılacak villaların büyüklüğünün 300-350 metrekare arasında olacağını ve akıllı bina şeklinde dizayn edileceğini belirten Celal Abaç, "Konutların sadece kaba inşaatını değil, ince işlerini de biz yapıp teslim edeceğiz" diye konuştu. Söz konusu projenin yanında ikinci etabının da planlandığını anlatan Abaç, "Henüz bu proje ihale edilmedi. İkinci etaptaki villa sayısı 558 olacak. Eğer bu projeye başlanacaksa, yine en büyük şans sahibi biziz" diye konuştu. Dubai'nin Türk firmaları açısından büyük bir potansiyel taşıdığını vurgulayan Abaç, "Bizim için önemli bir pazar. Konut işi de başta olmak üzere yeni fırsatlar çıkarsa bu pazarda büyümeyi istiyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dubaili-zenginler-gurisin-yaptigi-villalarda-oturacak_45620.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!