Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dumankaya Adres, 'Adres Botanik' ile Büyüyor

Dumankaya İnşaat, 12 Temmuz 2009 Pazar günü Tuzla-Aydınlı’daki Adres Satış Ofisi’nde daire sahiplerine özel düzenlediği 'Adres Yükseliyor' etkinliğinde projenin yeni etabı Adres Botanik’i görücüye çıkardı. Adres projesinin dördüncü etabı olan Adres Botanik, Tuzla Aydınlı bölgesindeki ormana yakınlığıyla dikkat çekiyor.

yapi.com.tr
Dumankaya Adres, 'Adres Botanik' ile Büyüyor

Dumankaya İnşaat, 12 Temmuz 2009 Pazar günü Tuzla-Aydınlı’daki Adres Satış Ofisi’nde daire sahiplerine özel düzenlediği 'Adres Yükseliyor' etkinliğinde projenin yeni etabı Adres Botanik’i görücüye çıkardı. Adres projesinin dördüncü etabı olan Adres Botanik, Tuzla Aydınlı bölgesinde ormana yakınlığıyla dikkat çekiyor. Adres Botanik, 4 ila 7 katlı 3 bloktan ve 284 daireden oluşuyor. Adres Botanik’te optimum kullanım alanlarına göre planlanmış 35-36 m2’lik stüdyo, 56 – 57 m2’lik 1+1, 77 - 78 m2’lik 2+1 daire çeşitleri bulunuyor. 

'Adres Yükseliyor' etkinliğinde konuşan Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya, “Konut her dönemde yatırım değeri taşıyan önemli bir enstrüman, doğru ve zamanında yapılan projeler yatırımcıyı her zaman harekete geçirmiştir. Adres projesinin bu anlamda buna çok iyi bir örnek olduğunu düşünüyoruz. Adres projesinin bir önceki etaplarıyla çok yoğun bir ilgi gördük ve kısa sürede bu etaplardaki dairelerin satışını gerçekleştirerek sektöre yeni bir bakış açısı kazandırdık” dedi. Yoğun ilgi neticesinde projeyi büyütme kararı aldıklarını belirten Halit Dumankaya, “Yeşilin hakim olduğu Adres Botanik ile piyasa şartlarına göre şekillendirilmiş, ulaşılabilir fiyatlı ödeme kolaylığı sunan proje geliştirme mantığımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Adres’te dairelerin satışları 39 - 103 bin TL aralığında fiyatlarla sürüyor. Adres Botanik’te daireler, akıllı kat planları ile günümüz trenlerine uygun optimum kullanım alanları sunuyor. Bunun yanısıra açık otopark, lobi alanı, açık yüzme havuzu, fitness center, 24 saat güvenlik hizmeti, toplantı odası, yönetim odası, internet/posta odası gibi birçok sosyal donatı alanı bir arada yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dumankaya-adres-adres-botanik-ile-buyuyor_70615.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!