Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dumankaya, Anadolu Kurumlar Vergi Dairesi’nin En Çok Vergi Veren İkinci Şirketi

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın, 2008 yılı kurumlar vergisi beyannamelerini değerlendirilmesi sonucunda 2008 yılı içerisinde 5 milyon 341 bin 869 TL’lik kurumlar vergisi ödeyen Dumankaya İnşaat, Anadolu Kurumlar Vergi Dairesi’nde en büyük ikinci, Pendik Bölgesi’nin ise birinci vergi mükellefi oldu.

yapi.com.tr
Dumankaya, Anadolu Kurumlar Vergi Dairesi’nin En Çok Vergi Veren İkinci Şirketi

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın, 2008 yılı kurumlar vergisi beyannamelerini değerlendirilmesi sonucunda 2008 yılı içerisinde 5 milyon 341 bin 869 TL’lik kurumlar vergisi ödeyen Dumankaya İnşaat, Anadolu Kurumlar Vergi Dairesi’nde en büyük ikinci, Pendik bölgesinin ise birinci vergi mükellefi oldu. Dumankaya İnşaat, bu sonuçla birlikte Türkiye’nin en büyük vergi mükelleflerinin yer aldığı İstanbul’daki Vergi Daireleri’nde 34. sırada yer aldı.

Vergi listesinin açıklanmasının ardından açıklama yapan Dumankaya İnşaat Mali İşler Direktörü Şenel Doğan, “Bir taraftan artırarak sürdürdüğümüz yatırımlarımız, diğer taraftan oluşturduğumuz vergi katkımızla ülke ekonomisine fayda sağlamayı devam ediyoruz. Geliştirdiğimiz konut projeleriyle kente yaşam alanları katmanın yanı sıra ödediğimiz vergilerle de ülkemize hizmet etmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yaşanılan ekonomik krize rağmen yatırımlarımıza ve yeni konut projelerine aralıksız devam ediyoruz ve bunun neticesinde elde ettiğimiz büyümeyle birlikte vergi ödemede üst sıralarda yer alıyoruz. Bundan sonra da ülkemizin gelişimine katkı yapmayı sürdüreceğiz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dumankaya-anadolu-kurumlar-vergi-dairesinin-en-cok-vergi-veren-ikinci-sirketi_71198.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!