Dünyanın En Büyük Çadırı'na Türk İmzası
41.406 metrekarelik mağaza alanına sahip olacak dünyanın en büyük çadırı, Kazakistan'ın Başkenti Astana'da inşaa ediliyor. Yapımına 2006 yılının Haziran ayında başlanan Han Çadırı'nın mimari uygulamasını Gültekin Mimarlık, Foster & Partners ve Linea Dekorasyon ile birlikte yapıyor.
|
br/>
|
-
devasa bir proje harika... YANITLA
-
evet boyle buyuk projeyi turklerin yapmasi turkler icin gurur verici turk firmalarinin basarisinin devamini diliyorum gercekten turk insani ozverili calisiyor benim de 17 yil emegim gecti kazakistana cok usta yetistirdim kazak halkina ve gurur duyuyorum YANITLA
-
devasa bir projede çalışmaktan çok mutluyum YANITLA
-
Yakında çadıra gidiyorum.Böyle bir projede hizmetin benim için de gurur kaynağı olacağına inanıyorum. YANITLA
-
bu projede çalışmak herkese kısmet olmaz. müthiş bir proje, mekanik odaları mükemmel 22 kotunda 2 adet havuz bulunmakta, yerden ısıtma ve soğutma mevcut, 2 adet 5000 ton, 1 adet 10.000 tonluk 3 ayakla çadır sabitlenecek. önümüzdeki günlerde ise çadırın potası ve ayakları kaldırılacak... Hepsini nerden mi biliyorum? Çünkü ben orda çalışıyorum.. :) YANITLA


Han Çadırı'nda göze çarpan en büyük özellik günlük yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek ve hayatı çok daha eğlenceli hale getirecek hobi ve aktivite merkezlerinin 30 bin metrekarelik bir alanda konumlandırılması. Denizi aratmayan devasa bir havuz, yunus havuzu, botanik bahçeleri ve üzerinde gondollar ile romantik gezilerin yapılacağı yapay nehirler, dokuz delikli bir mini golf sahası, fitness merkezi, wellness merkezi ve spa, konser ve parti alanları, disko, dünya mutfaklarının en leziz tatlarının yer aldığı restoranlar ile Han Çadırı beklentilerin çok daha ötesinde bir yaşam tarzı sunuyor. 34 bin metrekarelik dev bir otoparkın da dahil olduğu projenin yayıldığı alan 100 bin metrekareyi buluyor. 