Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dünyanın En Yüksek Binasına Duravit İmzası

Birleşik Arap Emirlikleri’nde inşa edilen muhteşem kule Burj Dubai’nin banyo dekorasyonunda tercih ettiği vitrifiye markası Duravit oldu.

yapi.com.tr
Dünyanın En Yüksek Binasına Duravit İmzası

irleşik Arap Emirlikleri’nde inşa edilen muhteşem kule Burj Dubai’nin banyo dekorasyonunda tercih ettiği vitrifiye markası Duravit oldu. Dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketi EMAAR Properties tarafından inşa edilen ve daha şimdiden dünyanın en uzun yapısı sayılan kule, tamamlandığında 700 metrenin üzerinde yüksekliğe sahip olacak. Burj Dubai’nin banyolarında Duravit’in 1.000’den fazla fıçı görünümlü Starck 1 Barrel banyo dolabı, yaklaşık 4000 adet klozet ile bidesi ve 1600’den fazla küvet ve hidro-masajlı küveti kullanılacak.

Burj Dubai’nin banyolarında yer alacak ürünler arasında bulunan Starck 1 Barrel, Alman vitrifiye üreticisi Duravit’in tüm dünyada büyük beğeni toplayan banyo mobilyaları arasında yer alıyor. “Fıçı” 1994 senesinde ünlü tasarımcı Philippe Starck’ın kova, el tulumbası, çanakların formlarından ilham alarak Duravit için tasarladığı bir banyo dolabı ünitesi. Zaman içinde “Starck fıçı” Duravit’in en çok satan banyo mobilyası ürünlerinden biri oldu ve şimdi de bu lüks gökdelende kendine yer buldu.

Toskana Vadisi projesinde de Duravit var
EMAAR, vizyonunu ve uzmanlığını Türkiye'deki ilk projesi olan Toskana Vadisi ile İstanbul'a, doğayla modern hayatın kaynaştığı kusursuz bir yaşama taşıyor. İstanbul’un yükselen bölgesi Büyükçekmece’de 1,7 milyon m2lik geniş bir alana yayılan proje, 8 farklı tipte 555 villadan oluşuyor. Dünya standartlarında tasarlanan bu Akdenizli evlerde modern yaşamın vazgeçilmezi olan her lüks düşünüldü ve banyoda Duravit vitrifiye ürünleri tercih edildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dunyanin-en-yuksek-binasina-duravit-imzasi_60050.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!