Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dünyanın İlk Ferrari Temalı Parkı Abu Dabi’ye

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari’nin mimarlık firması Benoy tarafından tasarlanan ve tasarımında Ferrari’nin model yelpazesinden ilham alınan özel temalı parkı, 2010 yılında Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de açılacak. Ferrari World Abu Dabi, 200 km/s hıza erişen lunapark treni, lüks restoranları, interaktif alanları

yapi.com.tr
Dünyanın İlk Ferrari Temalı Parkı Abu Dabi’ye

talyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari’nin mimarlık firması Benoy tarafından tasarlanan ve tasarımında Ferrari’nin model yelpazesinden ilham alınan özel temalı parkı, 2010 yılında Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de açılacak. Dünyanın ilk Ferrari temalı parkı unvanını da alacak ve türünün en büyüğü olarak dikkat çekecek olan Ferrari World Abu Dabi, 200 km/s hıza erişen lunapark treni, lüks restoranları, interaktif alanları ve yarış okulu gibi unsurlarıyla da global bir çekim merkezi olmayı hedefliyor.

Ferrari GT’nin gövdesinin klasik çift kıvrımlı profilinden ilham alınarak yükselecek olan Ferrari World Abu Dabi, aynı zamanda 200 bin metrakarelik tavanıyla da dikkatleri üstüne çekecek. Dünyanın en büyük Ferrari logosunu üstünde taşıyacak olan bu sıra dışı tavanının altında kurulacak Ferrari World Abu Dabi, 100 bin metrekarelik halka açık kapalı alana sahip olacak.

Dünyanın en büyük iç mekan parkı unvanına da şimdiden sahip olmaya hazırlanan Ferrari World Abu Dabi’de 7’den 77’ye herkesin faydalanabileceği ve hızı 200 km/s’ye ulaşan dünyanının en hızlı lunapark treni gibi eğlence unsurları da yer alacak. Ferrari F1 otomobilinin içinde yer almanın heyecan verici duygusunu yaşatmak amacıyla kurulacak olan bu özel tren, aynı zamanda yolcularını 62 metre yüksekliğe çıkarıp indirerek bir G-kuvveti deneyimi yaşatacak.

Bununla birlikte Ferrari yarış ekiplerinin kullandığı son teknoloji ürünü yarış simülatörleri, uzmanlar eşliğinde Ferrari Sürüş ve Yarış Okulu, 2 lüks İtalyan restoranı gibi farklı eğlence ve deneyim unsurları da yine bu parkın içinde yer alacak. Ferrari’nin zengin mirasını kutlayan müthiş bir perakende ağıyla da desteklenecek olan Ferrari World Abu Dabi’de özel ürün mağazaları ve interaktif köşelerin yer alması da planlanıyor.

Ferrari World Abu Dabi

Ferrari World Abu Dabi’nin sahibi, Abu Dabi’nin önde gelen emlak geliştirme, işletme ve yatırım şirketi Aldar Properties PJSC. Aldar Properties PJSC ve ProFun Management Group Inc.’in ortak teşebbüsü olan Farah Leisure Parks Management L.L.C, Ferrari World Abu Dabi’nin idaresinden ve işletmesinden sorumlu olacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dunyanin-ilk-ferrari-temali-parki-abu-dabiye_75657.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!