Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Duravit Lavabolar İle Yaşayan Banyolar

Banyoları yaşam alanlarına dönüştüren ürünleriyle vitrifiye sektörüne yeni bir soluk getiren Duravit, doğadan ve duygulardan esinlenilerek tasarladığı StarckX, Happy D, 2nd Floor ve Ciottolo banyo serileri içinde yer alan lavabolarıyla, banyolara hayat katmaya devam ediyor.

yapi.com.tr
Duravit Lavabolar İle Yaşayan Banyolar

anyoları yaşam alanlarına dönüştüren ürünleriyle vitrifiye sektörüne yeni bir soluk getiren Duravit, doğadan ve duygulardan esinlenilerek tasarladığı lavabolarıyla banyolara hayat katmaya devam ediyor. StarckX, Happy D, 2nd Floor ve Ciottolo banyo serileri içinde yer alan şık lavabolar, her büyüklükteki banyoya hitap ediyor.

Uluslararası tasarımın büyük ustası Philippe Starck’ın Duravit için tasarladığı StarckX banyo lavabolarının esin kaynağı ışık. Silindir veya koni şeklinde, 89 cm yüksekliğindeki lavabolar, genel konseptin hafif çizgilerini bozmadan banyoda seramik bir sütun tabanında; 57 cm genişliğindeki dikdörtgen lavabolar ise metal destekler üzerinde duruyor. 110 cm’lik daha geniş modellerde beyaz, sarı ya da platin renkli ek bir yüzeysel raf nişi özelliği bulunuyor.

'Özel Cennet' mimari konsepti ile Sieger Design’ın tasarladığı Duravit 2nd Floor banyo serisi ürünlerinden sığ dikdörtgen lavaboların parlayan yıldızı, özel geliştirilmiş olan mat inoks lavabo içi dizaynı. Mevcut mat inokstan daha kalın olan ve kolay temizlenen bu özel dizayn; 60, 70 ve 80 cm genişliğindeki lavabolar ile 52,5 ve 58 cm genişliğindeki tezgah altı lavaboları, 58 cm genişliğindeki etajerli lavabo ve 120 cm genişliğindeki ikili lavaboları süslüyor. Lavabo yelpazesinde 40 cm’lik el yıkama lavabosundan 120 cm genişliğinde duble lavaboya kadar farklı boyut seçenekleri mevcut.

'Mutluluk'tan ilham alınarak tasarlanan Happy D seramik lavabonun zarif metal konsolları lavaboya destek olurken, lavabonun alt bölümünü saran havlu askısı kullanıcıya estetik bir çözüm getiriyor.

'Çakıltaşları'ndan esinlenerek tasarlanan Ciottolo lavabo serisi; farklı boyutlarda yuvarlak çanak lavabo, su damlası biçimli çanak lavabo ve oval çanak lavabodan oluşan modelleriyle, değişik renkteki mobilyalarla da uyum içinde kullanabileceğiniz birer estetik harikası.

http://www.yapi.com.tr/haberler/duravit-lavabolar-ile-yasayan-banyolar_59285.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!