Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Duravit’ten Kir Tutmayan Klozetler

Şık tasarımlı fonksiyonel ürünleriyle banyoları modern yaşam alanlarına dönüştüren Duravit, farklı beğenilere ve beklentilere cevap verecek klozet ve bidelerdeki şık tasarım uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

yapi.com.tr
Duravit’ten Kir Tutmayan Klozetler

ık tasarımlı fonksiyonel ürünleriyle banyoları modern yaşam alanlarına dönüştüren Duravit, farklı beğenilere ve beklentilere cevap verecek klozet ve bidelerdeki şık tasarım uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

Duravit’in 2nd Floor, Starck 2, Happy D, Starck 3 ve Vero banyo serisi ürünleri arasında yer alan klozet ve bideler; özgün tasarımlarının yanı sıra kolay temizlenebilir kaliteli yüzeyleriyle de tüketiciye pratik çözümler sunuyor.

Tüm Duravit klozetlerinde mükemmel hijyen ve temizleme kolaylığı sağlayan “Flush Rim” özelliği bulunuyor. Yine tüm serinin ayrıcalıklı özelliği olan “Wondergliss” teknolojisi ise yüzeyin kir tutmamasını ve çok daha kolay temizlenmesini sağlıyor.

Tüketicinin tercihine göre tek klozet, tek bide veya klozet-bide kombini olarak satılan ürünler, aralarında Philippe Starck ve Sieger Design’ın da yer aldığı ünlü tasarımcı ve tasarımcı firmaların imzasını taşıyor. Ürünlerin asma veya duvara sıfır modelleri bulunuyor.

Starck2 serisinin klozeti alttan yıkamalı, vario çıkışlı (bu suyun her taraftan cıkabilecegi bir özellik), dual kumandalı rezervuar ve paslanmaz menteşeli klozet kapağına sahip. Starck3 serisi ise kompakt asma klozete sahip. Vario çıkışlı takım klozetin ses yalıtım contası bulunuyor, üstelik bedensel engellilerin kullanımına da uygun. Happy D serisindeki ses yalıtım contalı asma klozet de vario çıkışlı. Krom kumanda düğmeli rezervuar ve paslanmaz menteşeli klozet kapağına sahip.
2nd Floor serisinin klozeti alttan yıkamalı, beyaz ve krom başlıklı, ses yalıtım contalı ve vario çıkışlı asma bir klozet. Takımın krom kumanda düğmeli rezervuarı, amortisörlü ve paslanmaz menteşeli klozet kapağı bulunuyor. Vero serisinde yer alan klozeti de ses yalıtım contalı, vario çıkışlı, taşma delikli asma takım klozet.

http://www.yapi.com.tr/haberler/duravitten-kir-tutmayan-klozetler_57910.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!