Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DYO Irak Pazarına Hazır

Yaşar Holding Boya ve Kimya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, "1990 öncesinde Irak'taki boya pazarının yüzde 50'sini biz elimizde tutuyorduk ki bu 8 m

Radikal



b>Yaşar Holding Boya ve Kimya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, "1990 öncesinde Irak'taki boya pazarının yüzde 50'sini biz elimizde tutuyorduk ki bu 8 milyon dolarlık bir satış anlımına geliyordu.

1990'dan sonra ihracatımız durdu. Ama Irak'ın önde gelen aileleriyle ilişkimiz sürdü. Irak Savaşı'nın sona ermesiyle biz de bu pazarda eski durumumuza geleceğimize inanıyoruz. Bu amaçla Yaşar Holding bünyesinde bir Irak Komitesi oluşturduk. Sadece boya değil, gıda ürünleri satışı konusunda da çalışmalarımız var. Olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

Boyada teflon dönemini başlattı
DuPont'la teflonlu boyaların üretimi için anlaşan DYO, yeni ürünü Teknoplast'ı satışa sundu. Silinebilir, yağ ve su itici, kokusuz, rötuş izi göstermeyen, ipeksi yarı mat görünümlü Teknoplast, astar gerektirmeden yüzeye yapışması, eski plastik yüzeylere kolayca uygulanmasıyla dikkat çekiyor. Ürünün 15 kg'ı 179 milyon lira.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dyo-irak-pazarina-hazir_4425.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!