Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DYO Romanya'da Şirket Aldı

DYO Boya Fabrikaları A.Ş. ve Durmuş Yaşar Oğulları A.Ş., Romanya’da boya üretimi ve satışı amacıyla bu ülkede kurulu S.C. Iasmin Company S.R.L.’nin

NTV-MSNBC



b>DYO Boya Fabrikaları A.Ş. ve Durmuş Yaşar Oğulları A.Ş., Romanya’da boya üretimi ve satışı amacıyla bu ülkede kurulu S.C. Iasmin Company S.R.L.’nin çoğunluk hisselerini almak amacıyla anlaşma yaptı.
DYO Boya’dan İMKB’ye gönderilen açıklamaya göre, yapılan görüşmeler sonucunda, DYO Boya Fabrikaları A.Ş. tarafından bu şirketin yüzde 49 hissesinin 514 bin 500 dolar bedelle, yüzde 3.38’lik kısmının da Yaşar Topluluğu şirketlerinden Durmuş Yaşar ve Oğulları A.Ş. tarafından 35 bin 500 dolar bedelle satın alınması amacıyla dün anlaşmaya varıldı.
Hisse satın alma sözleşmesinin tamamlanması ve işlerlik kazanması konusunun bazı şartlara bağlandığı dile getirilen açıklamada, bu şartlardan bazıları, “alıcıların, gerek şirketin mali, hukuki ve ticari sonuçları ve gerekse Romanya pazarı hakkında yapacağı ayrıntılı araştırmalarda olumsuz sonuçlara ulaşmaması, anasözleşme değişiklik ve tescillerinin gerçekleştirilmesi ile Romanya Rekabet Kurulu ile ilgili işlemlerin olumlu olarak tamamlanması” olarak gösterildi.
Bu konuların en geç 13 Aralık 2002 tarihine kadar tamamlanması konusunda mutabakata varıldığı dile getirilen açıklamada, ilgili işlem ve prosedürlerin bu tarihe kadar tamamlanamaması ve tarafların da bu sürenin uzatılması hususunda anlaşamamaları halinde sözleşmenin sona ereceği vurgulandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dyo-romanyada-sirket-aldi_1966.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!