Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

E.C.A.’dan Kaçırılmayacak ‘Tasarruf Paketi’

E.C.A., 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olan 'Tasarruf Paketi' kampanyası ile bir adet E.C.A. Confeo Premix yoğuşmalı kombi ya da E.C.A. Calora kombi alanlara, 5 adet E.C.A. termostatik radyatör vanası bir arada verecek. Su ve enerji tasarruflu ürünlerin son kullanıcılar için öneminin arttığı günümüzde E.C.A.’nın 'Tasarruf Paketi' kampanyasına

yapi.com.tr
1 E.C.A.’dan Kaçırılmayacak ‘Tasarruf Paketi’

E.C.A., 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olan 'Tasarruf Paketi' kampanyası ile bir adet E.C.A. Confeo Premix yoğuşmalı kombi ya da E.C.A. Calora kombi alanlara, 5 adet E.C.A. termostatik radyatör vanası bir arada verecek. Su ve enerji tasarruflu ürünlerin son kullanıcılar için öneminin arttığı günümüzde E.C.A.’nın 'Tasarruf Paketi' kampanyasına katılan tüketiciler, elektrik faturalarında, yıllarca tasarruf edebilecekler.

Ayda sadece 99 YTL’ye Calora Kombi

E.C.A.’nın aylık su ve elektrik faturasında konvansiyonel tip kombilere göre yüzde 20’ye varan oranda indirim getiren Confeo Premix ile faturayı yüzde 30’a düşüren “EN 215 uygunluğu belgeli” 5 adet termostatik radyatör vanası alan tüketiciler, Maximum karta özel +3 taksit fırsatından yararlanacaklar. Kampanya döneminde ayrıca “Bi yanlışlık vardır diyenler, inanamayanlar için bir de yazıyla yazıyoruz: 99 YTL taksitle E.C.A. Calora Kombi” sloganı ile tüketicilere Calora kombiler Maksimum karta özel ayda 3 taksit ile satışa sunuluyor.

E.C.A'nın akıllı kombisi: Confeo Premix

Tamamı Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ve enerjinin verimli kullanılmasını sağlayan çevre dostu E.C.A Confeo Premix dijital yoğunlaşmalı kombi, son 24 saat içindeki kullanım suyu taleplerini izleyebiliyor ve kaydedebiliyor. Bu sayede tüketicinin kullanım suyu alışkanlıklarını ortaya çıkaran ürün, kaydettiği bilgilere göre diğer 24 saat içindeki kullanım suyu taleplerini de tahmin edebiliyor.  Geliştirilmiş sistemi sayesinde sıcak suyu daha kısa sürede temin edebiliyor. Ürün 17 ayrı emniyet sistemi ile tüketicisine ürünü güven içinde kullanma garantisi veriyor. Ayrıca doğalgaz, LPG ve Propan ile çalışabiliyor.

Calora ile kombinizdeki arızalar dijital ekranda

E.C.A. Calora, dijital ekranında kalorifer devresi su sıcaklığı ve kullanım suyu sıcaklığını gösteriyor. 14 farklı emniyet sistemine sahip olan Calora, ayrıca, 19 farklı arızayı ve 9 adet servis ayarını görüntüleme şansı sunuyor. Son 8 arızasını hafızasında tutması bu kombinin yıllarca yüksek emniyette kullanılmasını sağlıyor. E.C.A Calora, otomatik purjörlü 3 devirli sirkülasyon pompasıyla daha az enerji tüketiyor.

Bu kış kaloriferlerinize tasarruflu valf taktırmayı unutmayın

Harici ısı kaynaklarından elde edilen ısıyı algılayarak bunu doğrudan tasarrufa dönüştüren bir sisteme sahip olan E.C.A. Termostatik Radyatör Valfleri, yakıt tüketiminde ortalama yüzde 30’luk bir kazanç sağlıyor. Böylelikle mekandaki 1ºC’lik fazla veya gereksiz ısınmanın %6 oranında bir enerji kaybı yaratmasını önleyerek enerji giderlerini azaltılıyor. Bunun aile bütçesine yıllık ortalama katkısı ise konut başına 450 YTL’yi buluyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/e-c-a-dan-kacirilmayacak-tasarruf-paketi_64017.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • araştırmadan almıyacaksın--turk muhendislerine tşk,ler-eca,ya tşk.ler...süper bir kombi bu tekrar-tebrik ederim--yanlız bu kombi iyi reklam edilmeli.yine bizim halkımız en ucuzunu alır.bu 27,li ürünü türkiyeye tanıtmalı bence tam zamanı-- YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!