Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

EBSO ile MMO İzmir Şubesi Arasında Protokol

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ile Makine Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Şubesi arasında imzalanan protokolle, yapılacak eğitim çalışmalarında sanayicilere yüzde 30 indirim uygulanacak.

yapi.com.tr / AA
EBSO ile MMO İzmir Şubesi Arasında Protokol

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ile Makine Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Şubesi arasında imzalanan protokolle, yapılacak eğitim çalışmalarında sanayicilere yüzde 30 indirim uygulanacak. EBSO'da düzenlenen protokol töreninde konuşan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, tüm sanayicilerin teknik hizmetler ve eğitim hizmetlerine ihtiyacının olduğunu, yapılacak protokolle bu hizmetleri MMO'dan indirimli alacaklarını kaydetti. Protokolün iş sağlığından, endüstriyel kaynaklara, asansörlerin kontrolünden üretim yönetimine kadar ki birçok alanda gerçekleşeceğini dile getiren Yorgancılar, sanayicilere yüzde 25-30 oranında indirim yapılacağını, 2 bin liralık bir işin yaklaşık 1400 liraya mal olacağını kaydetti.
    
Değişen yasaları, uygulamaları takip etmelerinin mümkün olmadığını, yeni değişen uygulamalarla ilgili MMO'dan destek alacaklarını ve verilecek eğitimlerle sanayicilerin eksikliklerini tamamlayacağını dile getiren Yorgancılar, ''Eğer gereken önlemi almazsanız can kaybı yaşanabilir ve çalışan istediği kadar sigortalı olsun işveren kaybeder. Can kaybı olmaması için bu tür çalışmaların olması gerekiyor'' dedi. Yorgancılar, yaptıkları işbirliğini internet sitelerinde duyuracaklarını, daha düşük ücretle daha sağlıklı, güvenli temiz bir üretim için protokolü imzaladıklarını sözlerine ekledi.
    
MMO İzmir Şube Başkanı Mehmet Özsakarya ise endüstriye yönelik teknik hizmetler ve eğitimler konusunda sanayicilere destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Oda olarak 16-17 başlıkta 170'e yakın eğitim verdiklerini, hava kalitesinin artırılmasından toz ölçümlerine, işçi sağlığından, asansör bakım hizmetlerine kadar birçok alanda eğitim verdiklerini dile getiren Özsakarya, daha temiz, güvenli, sağlıklı bir İzmir için bu çalışmaları sanayicilerle birlikte yapacaklarını söyledi. İş Güvenliği Yasası'nın değiştiğini anımsatan Özsakarya, iş güvenliği eğitimleriyle insanların hayatta kalmasının sağlanabileceğini, can kayıplarının en aza indirilebileceğine dikkati çekti.

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/haberler/ebso-ile-mmo-izmir-subesi-arasinda-protokol_85019.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!