Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ECA’dan Manisa’ya Üretim Üssü

Elginkan Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ECA’nın Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı tamamlanan kombi fabrikası üretime başladı. Yeni fabrika ile Manisa’daki üretim tesisi sayısını 10’a yükselten grup yıllık üretim kapasitesini 320 bin adede çıkardı.

Cumhuriyet Gazetesi
ECA’dan Manisa’ya Üretim Üssü

Elginkan Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ECA’nın Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı tamamlanan kombi fabrikası üretime başladı. Yeni fabrika ile Manisa’daki üretim tesisi sayısını 10’a yükselten grup yıllık üretim kapasitesini 320 bin adede çıkardı. 68 bin metrekare alan üzerine kurulu olan ve yılda 220 bin adet kombi üretecek olan tesisin tanıtımı için Manisa’ya basın gezisi düzenleyen Elginkan Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Muzaffer Zeren 12 milyon Avro’ya mal olan tesiste şu an 80 kişi istihdam ettiklerini belirterek gelecek yıl bu rakamın 250’ye çıkacağını söyledi.

Zeren şöyle konuştu: “Asya’dan Avrupa’ya kadar 60 ülkeye ihracat yapıyoruz. Geçen yıl grup olarak gerçekleştirdiğimiz 300 milyon Avro’luk cironun 100 milyon Avro’sunu ihracattan elde ettik. 2010’da da ciromuzu yüzde 20 oranında arttırmayı hedeflediyoruz.”

Elginkan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Isı Grubu Koordinatörü Ömer Özgen de dünyada kombi pazarının hızla büyüdüğünü belirterek “Türkiye’de kombi pazarı 650 milyon TL’yi geçti. Pazarının yüzde 80’ini yoğuşmasız kombilerin aldığını öngörürsek değişmesi gereken ciddi bir kombi potansiyelinin de olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ecadan-manisaya-uretim-ussu-_74338.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!