Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Eczacıbaşı, Mesleki Yeterlilik Belgesi için Harekete Geçti

VitrA Karo, yetkili servislerinde çalışan seramik döşeme uzmanlarının, Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun sınavına girip Mesleki Yeterlilik Belgesi alması için gerekli adımı attı.

yapı.com.tr
Eczacıbaşı, Mesleki Yeterlilik Belgesi için Harekete Geçti

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Zeki Şafak Ozan, sınavı düzenlemeye yetkili Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Türkiye Mesleki Yeterlilik Merkezi İktisadi İşletmesi yöneticileriyle bir araya gelerek, işbirliği sözleşmesini imzaladı.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Zeki Şafak Ozan, toplantıda “TÜRKİYE MYM ile bugün başlayacak işbirliğimiz, VitrA Karo’nun her süreçte kaliteyi ön planda tutan yönetim anlayışı doğrultusunda atılan değerli bir adımı temsil ediyor. Kuruluşumuzdan bu yana, yalnız kendi ürün ve hizmetlerimizin kalitesinin değil, sektördeki hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmalar da gerçekleştiriyoruz. Bunlardan biri de, mesleki yeterlilik belgesi sahibi olmaları için, seramik döşeme uzmanlarına gerekli eğitimi aldırıp sınavlara hazırlamak... İşbirliğimizin uzun soluklu olmasını, sektöre kalifiye eleman yetiştirilmesine katkıda bulunmasını diliyoruz” dedi.

VitrA Karo, sınavlardan önce, yetkili servislerinde çalışan seramik döşeme uzmanlarına, Türkiye Eğitim Şantiyesi’nde 16’sı teorik, 24’ü pratik olmak üzere toplam 40 saatlik eğitim verecek. Eğitim; karoyla ilgili temel bilgiler, karoda kullanılan temel malzemeler, teorik ve pratik uygulama süreçlerinden oluşacak. Uzmanlar, eğitimin ardından TÜRKİYE MYM’nin düzenleyeceği teorik ve pratik sınavlara girip, Mesleki Yeterlilik Kurumu’ndan “Mesleki Yeterlilik Belgesi”ni almaya hak kazanacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eczacibasi-mesleki-yeterlilik-belgesi-icin-harekete-gecti_142341.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!