Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Edip Gayrimenkul, 25 Milyon Euro Gelir Bekliyor

Edip Gayrimenkul'ün Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şirketle Ağaoğlu Şirketler Grubuna dahil Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş arasında 30 Ekim 2009 tarihinde, I. Kule Rezidans inşaatı ve satışı konularını kapsayan Gayrimenkul Satış Vaadi-İnşaat Yapım ve Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzalandığı

Dünya Gazetesi



Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş, I. Kule Rezidans inşaatı ve satışından 25 milyon euro gelir bekliyor.

Edip Gayrimenkul'ün Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şirketle Ağaoğlu Şirketler Grubuna dahil Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş arasında 30 Ekim 2009 tarihinde, I. Kule Rezidans inşaatı ve satışı konularını kapsayan Gayrimenkul Satış Vaadi-İnşaat Yapım ve Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzalandığı hatırlatıldı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Tamamı 55.193,17 metrekare yüzölçümlü ve 587021/800000 payı Edip Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm A.Ş.' ye ; 212979/800000 arsa payı Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.' ye ait olan 12 Haziran 2009 tarihli Yapı Ruhsatı ile Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş payı üzerinde yapılacak olan konut, işyeri, home-ofice kullanım amaçlı, sosyal tesisleri de olan toplam 520 adet bağımsız bölümlü 'Ağaoğlu&Edip 212 İstanbul My Residence' adlı yapı inşa edilecektir.

İnşa edilecek yapının yüzde 38'inin satış hasılatı Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye yüzde 62'si Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş'ye kalacaktır.

Proje satışlarına Aralık 2009'da başlanacak olup, inşaatın süresi sözleşmenin imzalanmasından itibaren (30 Ekim 2009) 26 aydır.

Projenin tamamından Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 25 milyon euro civarında bir gelir beklentisi mevcuttur."

http://www.yapi.com.tr/haberler/edip-gayrimenkul-25-milyon-euro-gelir-bekliyor_74046.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!