Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ege-Koop Krize Meydan Okuyor

Piyasalardaki olumsuz koşulları ortaklarının lehine çevirip sayısız avantajlar sağlayan Ege-Koop, 130 dönüm arazide yapılacak 137 lüks konağın yer aldığı Ege-Koop Dört Mevsim Konakları ve Ege Üniversitesi ile ortaklaşa yürütülen 420 konutluk Ege-Koop 25. Yıl Konutları projelerinde 2-3 yıl öncesinin maliyetleri üzerinden inşaatları tamamlamayı

Hürriyet EGE
Ege-Koop Krize Meydan Okuyor

Piyasalardaki olumsuz koşulları ortaklarının lehine çevirip sayısız avantajlar sağlayan Ege-Koop, 130 dönüm arazide yapılacak 137 lüks konağın yer aldığı Ege-Koop Dört Mevsim Konakları ve Ege Üniversitesi ile ortaklaşa yürütülen 420 konutluk Ege-Koop 25. Yıl Konutları projelerinde 2-3 yıl öncesinin maliyetleri üzerinden inşaatları tamamlamayı hedefliyor.

Ege-Koop’un, kriz ortamında 130-150 milyon lira civarında yatırıma imza atacağını söyleyen Genel Başkan Hüseyin Aslan, “Krize meydan okuyan projelerimizi iki yıl gibi rekor bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. Ege-Koop’un yeni projelerinde de yüksek kalite ve düşük inşaat maliyetleriyle 2009 yılına damgasını vuracağının altını çizen Aslan, inşaat sektöründeki demir ve hazır beton fiyatlarının 2007 düzeyine gerilediğini, kredi faiz oranlarında kayda değer düşüşler yaşandığını vurguladı, “Şimdi konut almanın tam zamanı. Akıllı yatırımcı krizi fırsata dönüştürür” diye konuştu.

İnşaat malzemeleri piyasasındaki fiyat erimeleri ve konut kredi faiz oranlarındaki düşüşün konut sektörüne olumlu yansıdığını belirten Aslan, “25. onur yılımızda başlattığımız iki yeni projemizde maliyetlerimizi piyasanın yüzde 25-40 altında belirledik. Temelini Kasım’da atacağımız projelerde ortaklarımız kira öder gibi ev sahibi olacak” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ege-koop-krize-meydan-okuyor_73851.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!