Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ege Su Forumu Düzenleniyor

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı tarafından "Ege Su Forumu 2009" isimli sosyal sorumluluk projesi, 12-14 Kasım tarihleri arasında hayata geçiriliyor. Ana teması "Geleceğimizin Güvencesi: Su" olan projeye yurtiçinden akademisyenler, öğrenciler, kamu kuruluşları, dernekler ve çeşitli firma yetkililerinden 800 kişinin katılması

Yeni Asır Gazetesi
Ege Su Forumu Düzenleniyor

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı tarafından "Ege Su Forumu 2009" isimli sosyal sorumluluk projesi, 12-14 Kasım tarihleri arasında hayata geçiriliyor. Ana teması "Geleceğimizin Güvencesi: Su" olan projeye yurtiçinden akademisyenler, öğrenciler, kamu kuruluşları, dernekler ve çeşitli firma yetkililerinden 800 kişinin katılması bekleniyor.

Ege Su Forumu ile ülkenin su kaynaklarına ve kaynakların korunmasına dikkat çekilerek, insanların bilinçlilik düzeyinin artırılması amaçlanıyor. Türkiye'nin ve kaynaklarının tanıtılacağı proje kapsamında, Türkiye'nin suya verdiği önem ve su sorununa çözüm önerileri de tartışılacak. Yurtdışından gelen katılımcılara Türkiye'nin su kaynaklarının da tanıtılacağı foruma katılmak isteyenler, "www.egesuformu.org" adresine başvurabilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ege-su-forumu-duzenleniyor-_72596.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!