Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ege’de İlk Tekne KONE Elevators

Akdeniz’in en uzun parkurlu yelken yarışı Cap İstanbul’da Foça etabı tüm hızıyla devam ediyor. 26 Mayıs’ta Fransa’nın ikinci büyük şehri olan Marsilya’dan start alan yelkenliler Ege Denizi’ne girdiler.

yapi.com.tr
Ege’de İlk Tekne KONE Elevators

kdeniz’in en uzun parkurlu yelken yarışı Cap İstanbul’da Foça etabı tüm hızıyla devam ediyor. 26 Mayıs’ta Fransa’nın ikinci büyük şehri olan Marsilya’dan start alan yelkenliler Ege Denizi’ne girdiler.

Dün sabah 06.03’te, Kone Elevators etabın zorunlu geçiş noktalarından biri olan Kythira adasını iskelesinde bırakarak Ege’ye ilk giren tekne oldu. Hemen arkasından gelmekte olan Capitol teknesi ise saat 9.30 sularında Ege’ye giriş yaptı. Dün gece (yarıştaki beşinci gece), rüzgarın sürekli ve fırtına şeklinde tam kafadan esmesi tüm filonun seyir hızını oldukça düşürdü.

Komite teknesinde bulunan yarış direktörü Jean–Marie Vidal: “Filo tüm gece rüzgara karşı boğuştu. Saat 18.30’dan itibaren hava aniden bozuldu ve ani kaçaklarla birlikte rüzgar 34–40 knotlara oturdu. Dalgalar büyüdü ve zaman zaman hamlesinin 45-50’ye kadar çıktığını da gördük. Havanın bu sabah sakinlemesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/egede-ilk-tekne-kone-elevators_54612.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!