Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ege’nin Altını Dünyaya Tanıtacak

Japonya’nın dünyaca ünlü sualtı fotoğrafçısı Masakazu Akagi, Bodrum ve Datça’daki 2 bin 400 yıllık sualtı hazinelerini görüntüledi.

Milliyet Gazetesi
Ege’nin Altını Dünyaya Tanıtacak

Japonya’nın dünyaca ünlü sualtı fotoğrafçısı Masakazu Akagi, Bodrum ve Datça’daki 2 bin 400 yıllık sualtı hazinelerini görüntüledi. Japon Prensi Tohomito’nun özel fotoğrafçılığını da yapan Akagi, “Onlarca ülkenin su altı güzelliklerini yansıttım, ancak böylesi güzelliğe tanık olmadım. Sualtı kültür ve doğa güzelliklerinin yeterince tanıtımının yapılması durumunda, kültür turizmine meraklı zengin turist bu bölgeye yağar” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bodrum Kültür ve Sanat Vakfı’nın (BOSAV) davetlisi olarak 10 gün önce Bodrum’a gelen 50 yaşındaki Masakazu Akagi, Bodrum, Gökova ve Datça Knidos’da su altındaki antik kentleri ve 2 bin 400 yıllık batıkları görüntüledi. Akagi, STS Bodrum Okul Gemisi ile 10 günde yaklaşık 45 dalış yaparak 12 saatlik görüntü aldı ve 4 bine yakın fotoğraf çekti. Akagi’nin çalışmaları, Japon Ulusal TV’si NHK’de 4 bölüm olarak, National Geographic, Nature, Bay Nature ve Geographic Magazine dergilerinde de iki ay yayımlanacak.

ETİKETLER: çevre
http://www.yapi.com.tr/haberler/egenin-altini-dunyaya-tanitacak_82625.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!