Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ela Quality Resort Hotel'de Beyzbol Sahası da Olacak

1200 yataklı Ela Quality, 15 milyon dolarlık yatırımla beyzbol ve futbol sahası yapacak.

Milliyet Gazetesi/Nevin Donat
Ela Quality Resort Hotel'de Beyzbol Sahası da Olacak

ntalya Belek'te 110 milyon dolarlık yatırımla Akdeniz'in önemli turizm tesislerinden biri olmayı hedefleyen Ela Quality Resort Hotel önceki gün açıldı. Ela Quality Resort Hotel, geleneksel Osmanlı mimarisiyle, modern mimarinin harmanlandığı, oda ve özel villalarıyla birlikte toplam 1200 yatakla hizmet verecek. Otel, 15 milyon dolara beyzbol ve futbol sahası da yapacak.

Ela Quality Resort Genel Müdürü Ahmet Çolakoğlu, otellerinde bir gün Ege, bir gün Karadeniz yemekleri verileceğini bunun yanında Çin ve İtalyan restoranlarının da bulunduğunu söyledi.

Sağlık turizmi de yapacak
Otelin, tekstil sektöründe faaliyet gösteren, Diesel, Dolce Gabbana gibi firmalara denim ürün satan, Özak Tekstil tarafından yapıldığını belirten Çolakoğlu, "İstanbul'da uluslararası bir zincirle anlaşarak 4 yıldızlı bir otel açacak. Ayrıca Çeşme, Marmaris ve Fethiye bölgesinde yeni otel yatırımı düşünüyorlar" dedi.
Kış döneminde sağlık turizmi yapacaklarını anlatan Çolakoğlu, diş ve göz sağlığıyla ilgili firmalarla anlaşmalar yaptıklarını söyledi.

'Turquality'ye girmek istiyoruz'
Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD), Türk markalarının yurtdışında desteklenmesi amacıyla oluşturulan Turquality projesine girmek için harekete geçti.
TYD Başkanı Murat Dedeman "Turizm şirketleri de Türk markasıyla tanıtım yapıyor. Turquality kapsamına alınmalı" dedi. TYD, 2013'e kadar 35 milyar dolar gelir hedefliyor. Dedeman, turizmde KDV'nin yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülmesinin hedeflerine ulaşmada katkı sağlayacağını söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ela-quality-resort-hotelde-beyzbol-sahasi-da-olacak_54329.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!