Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

'Electrolux Design Lab 2013'...

Electrolux Türkiye’den Yönetici İhracatı

Beş yıldır Electrolux’ün Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüten Ziya Öztürk, Rusya Genel Müdürü olarak atandı. Mart ayı itibarıyla yeni görevine başlayan Öztürk, Rusya’nın yanısıra Beyaz Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Tacikistan ve Kırgızistan’ın yönetimlerini üstelenecek. Öztürk, yeni bir atama yapılana kadar Electrolux Türkiye’den de sorumlu

yapi.com.tr
Electrolux Türkiye’den Yönetici İhracatı

Beş yıldır Electrolux’ün Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüten Ziya Öztürk, Rusya Genel Müdürü olarak atandı. Mart ayı itibarıyla yeni görevine başlayan Öztürk, Rusya’nın yanısıra Beyaz Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Tacikistan ve Kırgızistan’ın yönetimlerini üstelenecek. Öztürk, yeni bir atama yapılana kadar Electrolux Türkiye’den de sorumlu olacak. Rusya’nın Electrolux için büyük ve önemli bir pazar olduğunu dile getiren Ziya Öztürk, yeni görevini şöyle değerlendirdi:

“Bu göreve gelmemde, Electrolux Türkiye’nin krize rağmen çizdiği başarı grafiğinin katkısı yadsınamaz. Bir Türk yönetici olarak Electrolux gibi büyük bir organizasyonda böyle bir göreve uygun görüldüğüm için gurur duyuyorum”.

1966 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelen Ziya Öztürk, ilk ve orta öğrenimini Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi’nde tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi ekonomi bölümünü bitiren Öztürk, Boğaziçi Üniversitesi’nde ekonomi mastırı yaptı. Çalışma hayatına Vestel’de başlayan Öztürk, ardından Indesit Company ve Vestel’de üst düzey yönetici olarak görev aldı. 12 Haziran 2006’dan bu yana Electrolux Türkiye Genel Müdürlüğünü yürüten Ziya Öztürk, müzikle ilgileniyor ve hobi olarak DJ’lik yapıyor. Bir çocuk babası olan Öztürk, iyi derecede İngilizce, Rusça ve Fransızca biliyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/electrolux-turkiyeden-yonetici-ihracati_86308.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!