Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Elektral’den Manyetik Kapı Dedektörü

Ürettiği ürünlerle her zaman ilklere imza atan Elektral firması, Alman Vallon firması işbirliği ile NATO ülkelerine Manyetik Kapı-Geçit Dedektörü i

Ticaret



b>Ürettiği ürünlerle her zaman ilklere imza atan Elektral firması, Alman Vallon firması işbirliği ile NATO ülkelerine Manyetik Kapı-Geçit Dedektörü ihraç ediyor.

NATO, Alman orduları ve tüm askeri kuruluşlara kapı-geçit tipi dahil metal dedektörleri üreten ve satan Alman Vallon firmasının, satış şirketi (ForceWare) kanalıyla 70’i aşkın ülkeye Elektral-Thruscan-s9 kapı geçit dedektörü sattığını söyleyen Elektral Yönetim Kurulu Başkanı Sayıl Dinçsoy, “Cihazımız ihraç edildiği ülkelerde yaklaşık on aydır başarısıyla büyük beğeni aldı, tekrar talepler gördü. Yüz binlerce kişiyi güvenle kontrol etti. Şimdi artık pek çok ülkeye sürekli ihraç ediliyor” dedi. Türk jandarmasının da mayın ve silah dedektörlerini Vallon firmasından temin ettiğine dikkat çeken Dinçsoy, “Vallon firması kendi satış firması olan ForceWare kataloglarında bile kendi kapı-geçit dedektörlerini kaldırarak bizim firmanın ürettiği kapı geçit dedektörünü koymuştur. Bütün bunlar bize parasal açıdan bir ferahlık getiriyor ama onun ötesinde moral olarak çok büyük keyif veriyor” diye konuştu.

SAYIL: İLKLERDE BİZİM İMZAMIZ VAR

Bugün geniş bir üretim spektrumu ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda hizmet veren firmamızın mamullerinin çoğu, ülkemizde ilk kez üretilmiştir diyen Sayıl Dinçsoy, Elektral firmasının dünyanın ileri gelen firmalarından, Almanya (Termik Şalterler), AB/Uzakdoğu (Güvenlik Cihazları) ve ABD-AB (Ürün/Mağaza Güvenlik Cihazları) ile temsilcilik ve teknolojik işbirliğine dayalı üretim yaptığını söyledi.

Dinçsoy, Termik Şalterlerde Asya ülkelerine, güvenlik cihazlarında başta AB, Asya, Türki Cumhuriyetler, Bulgaristan ve Romanya resmi makamlarına direkt ve endirekt olarak ihracat yaptıklarını vurgulayarak, Rus büyükelçiliğinde ve Cumhurbaşkanlığı Köşk’ünde kendi kapı-geçit dedektörlerinin kullanıldığını söyledi.

Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde 7 bin 500 metrekarelik alanda üretim yaptıklarını ifade eden Sayıl Dinçsoy, ürettikleri ürünleri şu şekilde sıraladı:

“Bomba-Silah Dedektörleri, Gaz Dedektörleri, Ultrasonik Fare&Kuş Savar, Hava İyonizatörleri, Bimetal Mikro Termostatlar, Gürültü Kontrol Cihazları, Çay-Kahve ve Hizmet Otomatları, Su Soğutucu Sebilleri, Otomatik Balık Yemleme Cihazları, Elektronik Merdiven Otomatiği, Fotosel Şalterler, Polis Trafik/ Garaj Cihazları vb.”

AR-GE ESASLI BİR ŞİRKET

Elektral firmasının kuruluşundan bu yana Araştırma-Geliştirme (Ar-Ge) çalışmalarına büyük önem verdiğini ifade eden Sayıl Dinçsoy, şirket cirosunun ciddi bir miktarını Ar-Ge harcamalarına ayırdıklarını söyledi. Bu doğrultuda ürünlerini yaklaşık bir yıldır internet aracılığıyla pazarlamaya başladıklarını anlatan Dinçsoy, şunları kaydetti:

“Ürünlerimizi internette pazarlayarak dünyaya açıldık. Bunun sonucunda da iftiharla söylüyorum ki Güney Afrika’dan Suriye’ye, İran’dan Singapura uzanan ve Avrupa’da Almanya kanalıyla dünyanın değişik ülkelerine sunulan ayrıca Bulgaristan’a direkt olarak sattığımız ürünler mevcut. Bunun yanında Britanya ile de ciddi bir çalışmamız başladı. Yani yavaş yavaş her tarafta bizim de şansımız olduğunu farkediyoruz.”

Elektral firmasının klasik bir sanayici görüntüsü vermediğini belirten Dinçsoy, konuşmasını şöyle noktaladı:

“Bu konu zaman zaman espri konusu bile olmuştur. Sanayici arkadaşlara Sayıl Bey ne iş yapıyor diye sorduklarında; Sayıl nerde acayip işler varsa onları üretir şeklinde cevap verirler.

Ben meslek hayatımda gerçekten olmayanları, yapılmayanları yapmaya çalışmışımdır. Bugün dünyada global rekabetin olmazsa olmazları var.

Bunlardan bir tanesi de kendi bünyende mutlaka bir Ar-Ge birimi kurmak ve bu doğrultuda ileriye dönük çalışmalar yapmak.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/elektralden-manyetik-kapi-dedektoru_3472.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!