Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'Elektriğinizi, Suyunuzu Keseriz'

Erdoğan, dün 180 bin metrekare alan üzerine kurulu 333 bin metrekare kapalı alandan oluşan ve içerisinde 2 bin 191 işyeriyle mescit, kilise ve sinagogun da yer aldığı İstanbul Yenibosna'da bulunan Kuyumcukent'in açılışını yaptı.

Milliyet Gazetesi



aşbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kapalıçarşı'daki esnafın bir an önce Kuyumcukent'e taşınması çağrısında bulunarak, "Kusura bakmasınlar. Onları çeke çeke buraya getireceğiz. Başka çaresi yok. Vali ve belediye başkanımla görüşüp ne gerekiyorsa yapacağım. Elektriklerini, sularını keseceğiz" diye konuştu.

Havra, mescit, kilise var
Erdoğan, dün 180 bin metrekare alan üzerine kurulu 333 bin metrekare kapalı alandan oluşan ve içerisinde 2 bin 191 işyeriyle mescit, kilise ve sinagogun da yer aldığı İstanbul Yenibosna'da bulunan Kuyumcukent'in açılışını yaptı. Kuyumcukent'te ayrıca 4 sinema salonu, fitness center ve iki alışveriş merkezi bulunuyor. Erdoğan, 200 milyon dolara mal olan ve yılda 750 ton altın işleme kapasitesine sahip Kuyumcukent'in İstanbul'un altın kenti haline geleceğini söyledi.

Kapalıçarşı'daki mezbele yerlerin hem şehri hem de insanları tehdit ettiğini söyleyen Erdoğan, "Böyle bir tesis yüzde 30'luk bir doluluk oranıyla çalışırsa ülkeye ihanet etmiş oluruz. Ayıptır" dedi. Açılış sonrasında Erdoğan'a Kuyumcukent'in altın anahtarı hediye edildi. Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan da, "Burada elektrik kesintisi yok. 30 bin kişi istihdam edilecek. Yakında iki otel inşaatı bitecek" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/elektriginizi-suyunuzu-keseriz_50466.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!