Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Eleştiriler Haksız

İzmir’in gündemindeki önemli projelerle ilgili Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerin gerçekleri yansıtmadığını belirten Aziz Kocaoğlu, bazı açıklamaların bilgi eksikliğinden kaynaklandığını ifade etti.

Milliyet Gazetesi
Eleştiriler Haksız

İzmir’in gündemindeki önemli projelerle ilgili Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerin gerçekleri yansıtmadığını belirten Aziz Kocaoğlu, bazı açıklamaların bilgi eksikliğinden kaynaklandığını ifade etti, şöyle dedi:

Mega Müze: Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay’la birlikte, İnciraltı’nın planlanması ve mega müze yeri arama çalışmalarımız devam ediyor. Bahribaba Parkı civarında müze yeri ve yapımı için yaptığımız çalışmayı yakında arz edeceğiz.

Peterson Köşkü: Bakanlıkla 14 Temmuz 2008’de yapılan protokol çerçevesinde, restorasyonu bize verildi. Bakanlık projesine uygun olarak yapılması istendi. Ancak proje bir yıl boyunca bulunamadı. Yetki yazısı geçen ay geldi. İhmal söz konusu değil.

Turizm Toplantısı: Rahatsızlığım nedeniyle bulunamadığım bir toplantıda, bir bürokratın seçilmişleri kastederek eleştiride bulunması ve diğer konuşmacıların bu eleştiriye katılmasını, hayretle izledim. Hak etmediğimi düşünüyorum.

Expo 2020: İnciraltı’nın planlamasını bitirmeden çıkacağımız yeni bir EXPO yolculuğunda, elimizin çok güçlü olmayacağını düşünüyorum. İzmir’in 2020 EXPO yolculuğundaki başarısı, İnciraltı’nın sağlık turizmi işleviyle planlanmasından geçiyor.

Yeni stat: 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın Türkiye’de yapılması ve maçların oynanacağı yedi kentten birinin  İzmir olması konusundaki inancımız sürüyor. Çalışmalara başlamak için Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden gelecek bilgiyi bekliyoruz.

Yeraltı otoparkı: Kentin merkezine gelecek ve Kültürpark’taki çeşitli etkinliklere katılacak hemşehrilerimizin beş saatlik süreler içinde yararlanması h edeflendi. 24 saat  araç bırakmak, tarifeyle zorlaştırılarak kısıtlanmaya çalışıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/elestiriler-haksiz_72828.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!