Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Eminönü Yavay Yavaş Yayalaşıyor

İstanbul'da "Tarihi Yarımada’nın Yayalaştırılması Projesi" kapsamında Langa ve çevresini yayalaştırma ve altyapı yenileme çalışması başlatıldı.

yapi.com.tr
Eminönü Yavay Yavaş Yayalaşıyor

Eminönü’nde, Tarihi Yarımada’nın yayalaştırılması projesi kapsamında, Langa ve çevresini yayalaştırma ve altyapı yenileme çalışması başlatıldı. Çalışmanın başlatılması nedeniyle düzenlenen düzenlenen törende konuşan Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, İstanbul’un en yoğun bölgesi Eminönü’nde, aşama aşama yayalaştırma çalışmalarını sürdürdüklerini ve yürütülen bu çalışmayla vatandaşlara daha kaliteli bir yaşam amaçladığını ifade etti.

Yenikapı’dan başlayıp Eminönü Meydanı’ndaki Yeni Cami’ye kadar uzanan hattın, yayalaştırılarak araç trafiğinden arındırılması hedeflenen projede, Langa ve çevresinde yürütülen çalışmalarla üçüncü aşama da sonuçlandırılmış olacak.

Yayalaştırma çalışması ilk olarak Mahmutpaşa ve çevresinde, ardından da Mollataşı Caddesi’nde sürdürülmüştü. Sanatçı Orhan Çakmak’ın bir konser verdiği törenin ardından, vatandaşlara açık havada film gösterimi yapıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eminonu-yavay-yavas-yayalasiyor_63124.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!