Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Emirsultan Tüp Geçidi 1 Ay İçinde Bitecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Emirsultan Meydan Projesi'ndeki tüp geçidin bir ay içerisinde araç trafiğine açılacağını söyledi. Başkan Altepe, teknokrat ve bürokratlarıyla birlikte Emirsultan Meydan Projesi'nin inşaatında incelemelerde bulaunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Zaman Gazetesi
Emirsultan Tüp Geçidi 1 Ay İçinde Bitecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Emirsultan Meydan Projesi'ndeki tüp geçidin bir ay içerisinde araç trafiğine açılacağını söyledi. Başkan Altepe, teknokrat ve bürokratlarıyla birlikte Emirsultan Meydan Projesi'nin inşaatında incelemelerde bulaunarak, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Altepe, Emirsultan'ın kentin manevi odaklı en çok ziyaret edilen bölgelerinden biri olduğunu belirterek, meydan projesinin de bu ölçüde önemli olduğuna dikkat çekti.

En iyi şekilde uygulanması için projeyi adım adım izlediklerini anlatan Başkan Altepe, revizyonla birlikte meydan bölümünün yüzde 30 genişlediğini, kat sayısının da 7'den 5'e indirildiğini hatırlatarak, "Sonradan pişman olacağımız bir şey yapmamak için ince eleyip sık dokuyoruz. Her an projenin gelişimini takip ediyoruz. Emirsultan Meydan Projesi, Bursa için prestiji yüksek çalışmadır. İnşaat düzenli şekilde sürüyor. Böyle devam ederse hedefimiz tüp geçidin üst kısmını bir ay içerisinde altından araçların geçebileceği duruma getirmek." diye konuştu.

İncelemeler sırasında bölge sakinlerinin projeyle ilgili taleplerini de dinleyen Başkan Altepe, kullanım alanının genişletilmesi için meydanın doğu bölümünde 12-15 metrelik uzatmaya gidileceğini kaydetti. İnşaatın geneli ele alındığında projenin yüzde 30 oranında tamamlandığı belirtilirken, tüp geçit ve binaların bulunduğu alanda temel atma aşamasına gelindiği kaydedildi.

185 metre uzunluğunda tüp geçit ile 4 bin metrekarelik meydanın yer alacağı projede 50 konut, 13 dükkân ve 200 araçlık otopark yapılacak. Projenin hafriyatla ilgili zor kısmının aşıldığını belirten yetkililer, bundan sonra tüp geçit güzergâhının kazı ve temel çalışması ile meydan alanının temel çalışmalarının yapılacağını dile getirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/emirsultan-tup-gecidi-1-ay-icinde-bitecek_71790.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!