Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

EMO İzmir Yönetimi Görev Dağılımı Yaptı

EMO İzmir Şubesi 32. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri, 15 Şubat 2018 tarihinde yaptıkları ilk toplantıda görev dağılımı yaptılar.

yapi.com.tr
EMO İzmir Yönetimi Görev Dağılımı Yaptı

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İzmir Şubesi 32. Dönem Yönetim Kurulu ve Şube Denetçileri, 10-11 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenen EMO İzmir Şubesi 32. Olağan Genel Kurul‘unda belirlendi. Seçilen Yönetim Kurulu üyeleri mazbata aldıktan sonra 15 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirdikleri ilk toplantıda görev paylaşımı yaparak, yeni dönem çalışmalarına başladılar. Genel Kurul‘da alınan kararlar doğrultusunda 2 yıl boyunca görev yapacak olan Yönetim Kurulu‘nun gerçekleştirdiği görev paylaşımına göre; Yönetim Kurulu Başkanlığını Şebnem Seçkin Uğurlu, Başkan Yardımcılığı H. Avni Gündüz, Yazmanlığı Hacer Şekerci Öztura, Saymanlığı Z. Feryal Gezer üstlendi. Gülefer Mete, Mümtaz Ayça ve Egemen Akkuş ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldılar. 32. Çalışma Dönemi‘nde Genel Kurul‘da seçilen Ahmet Öztürk, Mehmet Güzel ve M. Emin Özger ise Şube Denetçileri olarak görev yapacaklar.

Genel Kurul kapsamında gerçekleştirilen seçimler sonunda, Birgül Aktaş, Arzu Öcal Kılınç, Hale Kolay, Mete Çubukçu, Buket Turan Azizoğlu, Ali Eray Ergin ve Anıl Özyıldız Yönetim Kurulu Yedek Üyesi olarak seçilirken, Bülent Uzunkuyu M. Macit Mutaf ve Muhammet Demir ise Yedek Şube Denetçileri olarak belirlenmişti. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/emo-izmir-yonetimi-gorev-dagilimi-yapti_163253.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!