Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

En Yüksek Emlak Kredisi Eurohypo'dan

Türkiye'de 1 yıl önce faaliyete geçen ve Commerzbank'ın iştiraki olan Eurohypo, Hollanda kökenli Morgan Stanley'in ortak olduğu Multi Turkmall'un Bayrampaşa'da inşa ettiği Forum İstanbul'a 323 milyon euro kredi kullandırdı.

Milliyet Gazetesi



ürkiye'de 1 yıl önce faaliyete geçen ve Commerzbank'ın iştiraki olan Eurohypo, Hollanda kökenli Morgan Stanley'in ortak olduğu Multi Turkmall'un Bayrampaşa'da inşa ettiği Forum İstanbul'a 323 milyon euro kredi kullandırdı.

323 milyon euro'luk kredinin şimdiye kadar Türkiye'de bir gayrimenkule kullandırılan en yüksek kredi olduğunu ifade eden Eurohypo Türkiye Temsilcisi Cenk Arson, kredinin 10 yıl vade ile verildiğini söyledi. Arson, bu tutar ve vadedeki bir kredinin Türkiye'nin ticari gayrimenkul geliştirmesi konusundaki potansiyelinin yurtdışında da ne kadar pozitif algılandığının bir göstergesi olduğunu vurguladı.

1.2 milyar euro'luk kredi hedefi
Eurohypo'nun yaklaşık 1 yıl önce başlattığı Türkiye operasyonunda 560 milyon euro'luk hedefine bir yıl içinde ulaştığını anlatan Cenk Arson, "Eurohypo, Türkiye hedefini revize ederek 1.2 milyar euro seviyesine yükseltti. Bu hedef, Eurohypo'nun Türk ekonomisine olan güvencinin büyüklüğünü gösteriyor." dedi. Arson, Eurohypo'nun kredi konusu olabilecek ticari gayrimenkul projelerinde ilk olarak uzun dönemli kira gelirleri aradığını sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/en-yuksek-emlak-kredisi-eurohypodan_48957.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!